Året der gik

fgnhjmklI januar skrev jeg om Marvin, mit livs første store kærlighed. Jeg fik vist aldrig opdateret bloggen på det projekt, men følger man mig på instagram, så man måske, at vi blev reunited hen på sommeren. Det var et af årets allerstørste højdepunkter, og ja, jeg tudede. Samme måned fortalte jeg, at jeg gik prof med bloggen. Jeg var skrækslagen for, at I allesammen ville skride på den baggrund, men opbakningen var så overvældende, og jeg er så hjernedødt glad for min beslutning i dag.

I februar var jeg godt begravet i specialet og lavede i den forbindelse en belønningsliste. Og så måtte jeg tage afsked med Serienørden, hvilket fik mig til at stille spørgsmålet: “Hvordan dumper man bedst?”

I marts testede jeg datingapp’en, Candidate, men tilbragte ellers det meste af min tid foran computeren. Lorte-speciale.

I april fyldte jeg 30 år, og mine forældre kunne fejre 35 års ægteskab.

I maj kunne jeg virkelig mærke presset og følte mig som en kæmpe fiasko. Men det lykkedes! Og kort tid efter kunne jeg endelig aflevere speciale, hvilket jeg fejrede med et par nye Louboutin’er!

I juni drak jeg mig virkelig fuld og kom til at stjæle en kat. Og så kom resultatet på specialet, som jeg afslørede sammen med en masse andre mere eller mindre væsentlige tal. 😀

I juli hoppede jeg med på hypen og spillede temmelig meget Pokémon Go!

I august fyldte bloggen fem år, men der var egentlig jævnt kedeligt herinde. Jeg var nok på mental sommerferie.

I september blev jeg på Facebook kontaktet af en mand, jeg havde været i byen med én gang for i måske fem år siden. Det var pissemærkeligt og pissesjovt! Og så smed jeg lidt af et plot twist, da jeg afslørede, at jeg var på vej over til Bloggers Delight! (Men so far so good. 😉 )

I oktober satte jeg atter gang i Tinder og dating-livet. Jeg matchede med mit Kendis-crush, havde første date med Tinder-manden og dansede med en meget fuld William fra SKAM. Og så skrev jeg lidt om det der med ikke at ville have børn.

I november blev jeg svinet til på den mest underholdende måde nogensinde, og så livebloggede jeg fra det amerikanske valg, som startede sjovt, men endte med noget af et chok. Derudover skrev jeg lidt om det der med dating og tillid, når man er et virkelig brændt barn.

I december delte jeg mit sandsynligvis mest personlige indlæg nogensinde. Det krævede lige lidt tilløb, for man kan aldrig forudse de reaktioner, man får, og det kan komme tilbage og bide en i røven. Heldigvis blev det taget imod med lutter åbne arme, og jeg har fået mod på måske at dele mere af fortiden i fremtiden.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.