Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

#FuckTrump – Nu med liveblogging

fghjklaeDer er i skrivende stund en time og tre kvarter til, de første valgsteder lukker, og nu gider jeg ikke vente længere, så hermed går min på Snapchat lovede live-blogging om det amerikanske valg i gang. Det funker sådan, at jeg løbende opdaterer dette indlæg, når noget falder mig ind, så klik refresh ind imellem, hvis I følger med. Jeg ser Esben Bjerre og Peter Falktofts valgdækning, så det er nok primært deri, jeg tager udgangspunkt. Man er selvfølgelig velkommen til at kommentere løbende, men jeg vil gerne frabede mig seriøse, politiske diskussioner. Jeg hepper på Hillary og afskyr Trump, og det kunne vi sikkert godt tage en saglig diskussion om engang, men at pege fingre og skrive sarkastiske bemærkninger, det er ligesom, hvad mit overskud rækker til en tirsdag nat. Er man ikke nede med det, så er jeg sikker på, at Fox News også har noget livestream. 😉

22.29 Jeg holdt pause for at skrive ovenstående, og nu er der to danske gæster i studiet, jeg ikke aner hvem er. De bor vist i USA. Den ene har ret mange tatoveringer.

22.36: Peter Falktoft siger, at man kan skjule meget mere, når man går i buksedragt. Det vil mine deller og jeg gerne afkræfte.

22.49: De taler om at skabe flere jobs i USA. Esben Bjerre tilhører tilsyneladende den gruppe mennesker, der bruger flertalsdannelsen “job” i stedet for “jobs”. Lidt en skandale.

22.57: Fiaskoen, der var Jeb Bush, kommer på banen. Jeg bliver mindet om Den Pæne Mand, der for lidt over et år siden på vores første date analyserede sig frem til, at Bush ville ende med at vinde hele valget. Ikke helt. Det var ellers en meget overbevisende analyse i øjeblikket.

23.07: Jeg er løbet tør for chips. Det er alt for tidligt.

23.22: Min skærm fortæller mig, at “Esben og Peter taler comedy med Hologram Keld.” Jeg har så mange spørgsmål.

23.33: Peter Falktoft råber endnu højere end sædvanligt lige nu. Jeg har en mistanke om, at der er en form for alkohol i hans kaffe.

23.41: Deres tech-gut hedder tilsyneladende Sigurd. Det hedder min nevø også, hvilket giver mig mentale billeder af en syv-årig, der sidder i New York og sørger for, at grafikken spiller.

23.49: Der er ingen politiske updates, så de har vitterligt lige brugt fem minutter på – for åben skærm – at diskutere, hvad de skal bestille fra roomservice. Peter vil have hummer. Jeg er nu virkelig sulten.

00.00: De holder pause? Wtf, man holder da ikke pause under en live-dækning! Buuuh!

00.21: Jeg har har spist to pølsehorn, og nu har jeg ikke mere mad. Things are looking grim.

00.46: Helt ærligt, hvor lang tid kan det tage at spise en hummer?

1.24: Hurra! Live igen. Med den meget imponerende overskrift: “Trump står til jordskælvssejr”, som må være Trumps version af en jordskredssejr. Han rammer også altid lidt skævt med sine ord.

1.39: Det afsløres, at Esben Bjerre har glemt sin trimmer i Danmark og derfor lidt uheldigt har anlagt et skæg, der minder gevaldigt om Hitlers.

1.43: Min Google Analytics fortæller mig, at der er to mennesker i Randers på bloggen pt. Jeg ved i hvert fald, hvem den ene er. Mor, klokken er mange. Du skal gå i seng nu.

1.47: Esben har mistet sin stemme grundet USAs vanvittige besættelse af aircondition. Han har derfor drukket seks liter te og må nu tisse. Fair nok.

1.49: Esben er tilbage. Han er åbenbart en lynhyrtig tisser.

2.02: Hillary fører i øjeblikket i tre svingstater. Frank sidder bag mig og bræger, fordi jeg ikke giver ham nok opmærksomhed.

2.15: ESBEN BJERRE KAN IKKE LIDE KOLD PIZZA. Wtf, Esben. Jeg troede, du var cool.

2.24: Der er indtil videre dødt løb i Florida, som er en af de vigtigste svingstater, og for at fejre det har man inviteret en ganske nydelig mandlig model i studiet til at tale om Hillarys buksedragt-fetish(?).

2.27: Den mandlige model synes, Donald Trumps hår er grimt. Det gør vi andre også.

2.36: Seerspørgsmål: “Hvorfor endte Florida med at være så tæt?” Esben: “Det er, fordi der er en del, der har stemt på dem begge to.” Hahaha! Jeg dør! 😀

2.41: Esben siger, det er stærkt af os danskere, der holder ved, når nu klokken er tyve i tre i Danmark. Tak, Esben. Du gør det det hele værd. Overvejer faktisk lidt at tilføje Esben til min gruppe af kendiskærester.

2.57: Peter brokker sig over, hvor træt han er, men i og med at klokken for ham kun er 21 (og han er i New York!), så synes jeg, han skal tage en tudekiks.

3.06: Der er angiveligt kun 28(!) stemmer mellem Trump og Clinton i Florida, så det er meget sandsynligt, der skal en fintælling til… Hvilket gerne tager flere uger. Fedt, fedt.

3.11: En seer spørger, hvad Esben og Peter mener om Vermin Supreme, og skandaler af skandaler – de ved slet ikke, hvem han er! Det, synes jeg simpelthen, er for dårligt! Dels fordi han ligner min far skræmmende meget, og dels fordi han hver fjerde år går til valg med løftet om at give alle amerikanere en gratis pony. Jeg havde stemt på ham.

3.26: Det går godt for Trump. Rigtig, rigtig godt. Eksperterne bliver ved med at nedjustere Hillarys chancer for at vinde. Jeg er en lille smule bange og overvejer seriøst at ryge en stress-cigaret.

3.31: New York Times siger nu, at der er 51% chance for, at Trump vinder. Jeg går ud og ryger.

3.41: Der er nu angiveligt 55% chance (eller skulle jeg sige risiko) for, at Trump vinder. Humoren er så småt forsvundet ud af studiet. Shit mand.

4.00: Det er Brexit om igen. Der var ikke rigtigt nogen, der troede på, det reelt kunne ske. Nu ser det ud til, at Trump tager både svingstaterne Ohio og Florida. Hans vinderchancer er bumpet op til 63%.

4.49: Bloggen har lige været nede i tre kvarter, så jeg har været alene med mine frustrationer (og Snapchat). Trumps vinderchancer hedder nu 94%, og mit håb kaster håndklædet i ringen. Jeg er faktisk nok lidt i chok, og jeg kan forestille mig, det er meget værre for de af jer, der står op til nyheden uden at have fulgt udviklingen. Køb en kæmpestor plade chokolade og giv nogen en krammer i dag. Jeg tror, der bliver ekstrameget brug for kærlighed.

Nu går jeg i seng.

Comments (56)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.