#FuckTrump – Nu med liveblogging

fghjklaeDer er i skrivende stund en time og tre kvarter til, de første valgsteder lukker, og nu gider jeg ikke vente længere, så hermed går min på Snapchat lovede live-blogging om det amerikanske valg i gang. Det funker sådan, at jeg løbende opdaterer dette indlæg, når noget falder mig ind, så klik refresh ind imellem, hvis I følger med. Jeg ser Esben Bjerre og Peter Falktofts valgdækning, så det er nok primært deri, jeg tager udgangspunkt. Man er selvfølgelig velkommen til at kommentere løbende, men jeg vil gerne frabede mig seriøse, politiske diskussioner. Jeg hepper på Hillary og afskyr Trump, og det kunne vi sikkert godt tage en saglig diskussion om engang, men at pege fingre og skrive sarkastiske bemærkninger, det er ligesom, hvad mit overskud rækker til en tirsdag nat. Er man ikke nede med det, så er jeg sikker på, at Fox News også har noget livestream. 😉

22.29 Jeg holdt pause for at skrive ovenstående, og nu er der to danske gæster i studiet, jeg ikke aner hvem er. De bor vist i USA. Den ene har ret mange tatoveringer.

22.36: Peter Falktoft siger, at man kan skjule meget mere, når man går i buksedragt. Det vil mine deller og jeg gerne afkræfte.

22.49: De taler om at skabe flere jobs i USA. Esben Bjerre tilhører tilsyneladende den gruppe mennesker, der bruger flertalsdannelsen “job” i stedet for “jobs”. Lidt en skandale.

22.57: Fiaskoen, der var Jeb Bush, kommer på banen. Jeg bliver mindet om Den Pæne Mand, der for lidt over et år siden på vores første date analyserede sig frem til, at Bush ville ende med at vinde hele valget. Ikke helt. Det var ellers en meget overbevisende analyse i øjeblikket.

23.07: Jeg er løbet tør for chips. Det er alt for tidligt.

23.22: Min skærm fortæller mig, at “Esben og Peter taler comedy med Hologram Keld.” Jeg har så mange spørgsmål.

23.33: Peter Falktoft råber endnu højere end sædvanligt lige nu. Jeg har en mistanke om, at der er en form for alkohol i hans kaffe.

23.41: Deres tech-gut hedder tilsyneladende Sigurd. Det hedder min nevø også, hvilket giver mig mentale billeder af en syv-årig, der sidder i New York og sørger for, at grafikken spiller.

23.49: Der er ingen politiske updates, så de har vitterligt lige brugt fem minutter på – for åben skærm – at diskutere, hvad de skal bestille fra roomservice. Peter vil have hummer. Jeg er nu virkelig sulten.

00.00: De holder pause? Wtf, man holder da ikke pause under en live-dækning! Buuuh!

00.21: Jeg har har spist to pølsehorn, og nu har jeg ikke mere mad. Things are looking grim.

00.46: Helt ærligt, hvor lang tid kan det tage at spise en hummer?

1.24: Hurra! Live igen. Med den meget imponerende overskrift: “Trump står til jordskælvssejr”, som må være Trumps version af en jordskredssejr. Han rammer også altid lidt skævt med sine ord.

1.39: Det afsløres, at Esben Bjerre har glemt sin trimmer i Danmark og derfor lidt uheldigt har anlagt et skæg, der minder gevaldigt om Hitlers.

1.43: Min Google Analytics fortæller mig, at der er to mennesker i Randers på bloggen pt. Jeg ved i hvert fald, hvem den ene er. Mor, klokken er mange. Du skal gå i seng nu.

1.47: Esben har mistet sin stemme grundet USAs vanvittige besættelse af aircondition. Han har derfor drukket seks liter te og må nu tisse. Fair nok.

1.49: Esben er tilbage. Han er åbenbart en lynhyrtig tisser.

2.02: Hillary fører i øjeblikket i tre svingstater. Frank sidder bag mig og bræger, fordi jeg ikke giver ham nok opmærksomhed.

2.15: ESBEN BJERRE KAN IKKE LIDE KOLD PIZZA. Wtf, Esben. Jeg troede, du var cool.

2.24: Der er indtil videre dødt løb i Florida, som er en af de vigtigste svingstater, og for at fejre det har man inviteret en ganske nydelig mandlig model i studiet til at tale om Hillarys buksedragt-fetish(?).

2.27: Den mandlige model synes, Donald Trumps hår er grimt. Det gør vi andre også.

2.36: Seerspørgsmål: “Hvorfor endte Florida med at være så tæt?” Esben: “Det er, fordi der er en del, der har stemt på dem begge to.” Hahaha! Jeg dør! 😀

2.41: Esben siger, det er stærkt af os danskere, der holder ved, når nu klokken er tyve i tre i Danmark. Tak, Esben. Du gør det det hele værd. Overvejer faktisk lidt at tilføje Esben til min gruppe af kendiskærester.

2.57: Peter brokker sig over, hvor træt han er, men i og med at klokken for ham kun er 21 (og han er i New York!), så synes jeg, han skal tage en tudekiks.

3.06: Der er angiveligt kun 28(!) stemmer mellem Trump og Clinton i Florida, så det er meget sandsynligt, der skal en fintælling til… Hvilket gerne tager flere uger. Fedt, fedt.

3.11: En seer spørger, hvad Esben og Peter mener om Vermin Supreme, og skandaler af skandaler – de ved slet ikke, hvem han er! Det, synes jeg simpelthen, er for dårligt! Dels fordi han ligner min far skræmmende meget, og dels fordi han hver fjerde år går til valg med løftet om at give alle amerikanere en gratis pony. Jeg havde stemt på ham.

3.26: Det går godt for Trump. Rigtig, rigtig godt. Eksperterne bliver ved med at nedjustere Hillarys chancer for at vinde. Jeg er en lille smule bange og overvejer seriøst at ryge en stress-cigaret.

3.31: New York Times siger nu, at der er 51% chance for, at Trump vinder. Jeg går ud og ryger.

3.41: Der er nu angiveligt 55% chance (eller skulle jeg sige risiko) for, at Trump vinder. Humoren er så småt forsvundet ud af studiet. Shit mand.

4.00: Det er Brexit om igen. Der var ikke rigtigt nogen, der troede på, det reelt kunne ske. Nu ser det ud til, at Trump tager både svingstaterne Ohio og Florida. Hans vinderchancer er bumpet op til 63%.

4.49: Bloggen har lige været nede i tre kvarter, så jeg har været alene med mine frustrationer (og Snapchat). Trumps vinderchancer hedder nu 94%, og mit håb kaster håndklædet i ringen. Jeg er faktisk nok lidt i chok, og jeg kan forestille mig, det er meget værre for de af jer, der står op til nyheden uden at have fulgt udviklingen. Køb en kæmpestor plade chokolade og giv nogen en krammer i dag. Jeg tror, der bliver ekstrameget brug for kærlighed.

Nu går jeg i seng.

Kommentarer (56)

 • Yay! Ser også Esben & Peters valgdækning 😁 Dobbelt op på underholdning med dem og dig! Selvom jeg sikkert falder i søvn inden kl 1 😂

  • Jeg vil gøre mit bedste for at holde mig vågen, indtil Hillary er nogenlunde sikkert erklæret vinder! 😀

 • Didde (migogminkat)

  JAAA!!!!!!! En efter min mening skøn person med fantastisk humor kommenterer på to efterhånden lidt ældre fyres (ingen kritik – jeg bliver også ældre) forholdsvis skarpe, humoriske betragtninger. Helt perfekt, at jeg åbnede den flaske rødvin (og posen med chips…). Det bliver en fantastisk aften!!!

  /3D

 • Læste lige et sted, at der kører konspirationsteorier om, at Trump er iscenesat for at give Hillary større chance for at vinde… Det er sgu en god teori?! :O
  Det ville i hvert fald forklare en del 😉

  • Det lyder godt nok som en vild teori! Men jeg er helt med jer andre: håber også stadig det hele er falsk/en joke 🙈

   • Jamen, det er så dumt. Det fatter man ikke.
    Håber lidt (læs: meget), at det et samme følelse Trump sidder med om nogle timer.

    • Update: Er modsat dig, Miriam, nu løbet tør for sodavand. Du har været snedig at skaffe en god mændge flydende proviant.
     Endnu en rookie mistake; har kun købt 0,5 L. Ved ikke hvad jeg har tænkt på. Tydeligvis ingenting.

     • Du må på jagt efter en kiosk eller en tank eller noget. Det går ikke. Vi har alt for lang tid endnu!

     • Der er i hvert fald 1,5 km til nærmeste tank og har intet automobil til fragte mig i. Og det er koldt. Og jeg er gået i hi i min poncho.
      Så har allieret mig med noget kaffe 😀
      God vind med at holde dig vågen og fornøje os andre her på din skønne blog.
      Jeg følger glædelig dig, esben og peter indtil jeg dratter om.

     • EJ, for fanden. Kom til at afsløre min rigtige identitet.
      Endnu en rookie. Ville aldrig have sket for Batman eller en anden ordenlig superhelt.

     • Det må det sige at være i sådan en grad, at en tour de france rytter nok ikke engang kan være med der.
      Godt at der er fire år til at forberede næste overlevelseskit 😉

  • Jeg har ingen idé. Men det er et fedt kælenavn! Insinuerer nærmest, at han ikke er virkelig. 😀

   • Blev faktisk lidt skuffet over at han var rigtig 😂 Forventede et eller andet kikset grafik! Men ja, det er et fedt kælenavn.

    • Keld er Keld Reinichke (m. forbehold for stavefejl i efternavn), co-founder af TV2Zulu mm., pisse sej faktisk, I sku ta at Google ham! 😉 God valgdækning til jer (-:

   • Annette Aarre Dalsgaard

    TAK! Netop denne kommentar fik vendt min dag, som indtil nu har føltes som en live-edition af Edvard Munch´s Skriget….KLUK-LER -Takker ydmygt <3

 • Didde (migogminkat)

  Hej alle!
  Skal vi byde ind med, hvornår Esben “går kold”? Jeg giver den til kl. 02.27!

  • Tror faktisk Peter går kold først, men gætter på Esben bukker under ved 3 tiden – man er vel optimistisk 😂

  • Jeg vil næsten også skyde på, at det snarere er Peter, der brænder ud – han har for meget knald på! 😀 Jeg tror, de slutter 3.31!

 • Måske er den anden fra Randers mig – bor her i hvert fald XD
  (hvis du nu stadig sidder og spekulere over det)

 • Jeg var nødt til at gå i seng (mange kedelige grunde) men vågnede op til dette her værste mareridt 😱 Hvad sker der dog….farvel nattesøvn, godmorgen til en laaaang onsdag. Ovenikøbet en onsdag med 10 cm sne, det er jo nærmest den perfekte gave…

 • Sidder på nattevagt sammen med patienterne og panikker over det!!! Humoren er også forsvundet her. Tidligere jokede vi. Nu forfærdes vi! Yikes, hvilken verden bliver det med Trump som præsident?

  • Samme her, som indlægget vel også reflekterer. Jeg er oprigtigt trist på hele verdens vegne.

 • HVAD FANDEN SKER DET??
  HVORDAN KAN MAN VÅGNE OP TIL AT TRUMP FØRER OG HØJESTSANDSYNLIG BLIVER PRÆSIDENT!!

 • Hvad sker der?! Jeg har lige taget en “lille” lur. Da jeg gik i seng, var det så godt som sikkert, at Hillary ville vinde. Nu er jeg ærlig talt bange!

 • Sad netop med samme følelse som ved Brexit… Dengang så det også fornuftigt ud, da jeg gik i seng, og faldt i søvn ved at overbevise mig selv om, at flertallet umuligt kunne være så dumme… Og vågnede så op til et chok.
  Det her er bare 10 gange værre, som det jo som regel er ovre i USA…
  Godt jeg allerede er gravid, for ellers havde jeg ikke sat flere børn i verden lige med det samme.

  • Brexit fulgte jeg ikke engang med i, fordi jeg var så overbevist om, at det umuligt kunne blive et nej. Det kunne det så godt. Og det kunne også blive Trump. Yikes.

Der er lukket for kommentarer.