Temporarily Out of Order

landscape-1467885344-cinderella-storyJeg er allerede virkelig træt af at høre om valget. To timer efter jeg var faldet i søvn, vågnede jeg og skulle tisse, og et øjeblik troede jeg, det hele var en drøm. At Douchy McDouchebag ikke skulle være præsident. Men det skal han, og selvom jeg holder en dags pause fra diverse medier for ikke at drukne i valgspam, så føles det alligevel mærkeligt at skrive et indlæg om noget helt andet, som om intet er hændt. For det er det, og konsekvenserne deraf er stadig uvisse og uoverskuelige.

Så i dag har jeg brugt rundt regnet tre timer på at forsøge at opstøve de perfekte støvler. De skal være lyse og ankelkorte med en mandelformet snude og en ikke alt for høj, men stadig nogenlunde pæn og elegant hæl. På nuværende tidspunkt har jeg mistet troen på, at de findes, men det er okay, for der er få ting, der kan ae min sjæl som at scrolle igennem tusindevis af sko. Det er jeg heldigvis tilpas overfladisk til.

Nu er det blevet aften, og jeg har hevet trøstekød ud af fryseren. Om en time er der braiserede svinekæber á la Mira Arkin, som er en ret, der ikke bare smager fremragende, men også lyder enormt blæret, hvorfor jeg ofte hiver den ud af ærmet, når jeg skal imponere nogen. I dag skal ingen imponeres, men jeg var i humør til comfort food, og jeg kommer med garanti også til at indtage den i mit badekar med en seriøst dårlig chick flick på skærmen. Det mest klichéfyldte, pladderromantiske stads, jeg kan opstøve, courtesy of Netflix. Måske A Cinderella Story?

Jeg vender stærkt tilbage i morgen.

Kommentarer (17)

 • Nu mangler vi bare at mr tinder kommer forbi med blomster og chokolade, fordi du er skøn. Der ud over elsker jeg, at du formår, at vende noget så tragisk som valget til noget så fantastisk som sko

  • Hehe.. Hov, det var mig navn der dukkede op på en andens kommentar 😀

   Jeg byggede snemand med min søn i går, det var også ret hyggeligt 🙂

  • Mr Tinder er desværre i udlandet, så chokoladen må jeg selv sørge for – når nu det ikke blev til nye sko. 😉

 • Jeg er også allerede træt. Jeg forstår folk er forargede – men at de er forundrede, forstår jeg ikke. Så de ikke, det var USAøs befolkning der skulle til stemmeurnerne?
  Anyways, jeg har (som det fremgår af mit sidste blogindlæg) bare fået Nik & Jay på hjernen, af folks åhnejdog-statusser.

  Så ligesom dig, har jeg meldt mig ud af snakken og istedet brugt dagen på at købe de sidste kalenderpakker til min kæreste og onsdagssnolder til venindedaten her i eftermiddag. Meget bedre, end at agere valgdebat-entusiast.
  Lyder også skønt med svinekæbe-festen – det er altså altid så afsinddigt lækkert.

  – A

  • Jeg tror også bare, jeg vil fokusere på noget andet, indtil den værste valgspam er overstået. Shit, det er irriterende!

 • Må jeg anbefale Safe Haven på Netflix. Lasse Hallström film, med Josh Duhamel 😍
  Jeg trængte også til en opmuntring ovenpå the Donald nyheden, og den hjalp på humøret.

  • Åh ja, jeg så godt, den lige var blevet tilføjet, og den har jeg faktisk ikke set endnu. Tak for tippet!

 • Jeg har det ligesom dig. Har opgivet at holde mig opdateret og gik en tur i Botanisk Have i stedet. Det virkede om det rette valg i min tristhed. Sikke en verden vi lever i.

 • Sjovt du har det sådan med den ret der.. jeg synes det lyder direkte ulækkert og kunne aldrig finde på at spise det.. Men jeg er så også lige enormt meget ekstra kræsen 😀 Skulle jeg hoppe i noget comfort food, så ville det også være yndlings retten bør bearnaise og pommes frites haha

  • Ej Maria, hvis du ikke vil spise noget, fordi det LYDER ulækkert, så er vi jo ude over almindelig kræsenhed. De muskler, der bruges mest, har overordnet set mere smag. Det er derfor, det er så godt at braisere fx skank, kæber og haler. Du skulle prøve at smage det. Hvis du derefter beslutter dig for, at det SMAGER og ikke bare lyder ulækkert, så er din mening mere valid. 😉

   • Haha jeg er virkelig kræsen! MEn tror jeg har smagt det een gang i vores katine, og de har det med at overcooke alt, så det var ikke en rar oplevelse umiddelbart og nok også derfor jeg har det lidt stramt med lige præcis kæber 😀

    • De har nok snarere givet dem for lidt end for meget. Svinekæber skal helst langtidstilberedes, ellers er de seje som sålelæder!

 • Min redning på en dag, med så absurde nyheder, var at pynte til jul og se 14 afsnit af Krummernes Jul. Det virkede ret godt!
  Vil ryste ham tegneserieskurken ud af hovedet, indtil han faktisk bliver indsat som præsident – indtil da, tror jeg stadig ikke på det.

 • Ikke for at der skal gå madklub i den, men hvor finder man svinekæber, der ikke sprænger SU-madbudgettet?
  Eeeelsker forresten din blog – også selvom jeg ikke er stor fan af katte. Du kan bare et eller andet!

  • Svinekæber er generelt en ret billig udskæring, men synes man stadig, det er for dyrt ved slagteren, er det en god idé at checke i supermarkeder med egen slagterafdeling – fx Meny eller Føtex. Der plejer priserne at være lidt lavere. 🙂

Der er lukket for kommentarer.