Gratis drinks? Don’t Mind if I Do!

collagehjkIndlægget er sponsoreret af Heaps Drinks.

Mit første sponsindlæg hos Bloggers Delight! Det er en stor dag. Ikke mindst fordi det handler om gratis sprut, og det, synes jeg faktisk, er ret passende med den uge, vi har haft. Eller det år for den sags skyld…

I har måske allerede hørt om app’en, der hedder Heaps Drinks, for den er lidt eksploderet på det seneste grundet det ret fine koncept. Essentielt er det en slags medlemsskab, der gør, at man kan få en gratis drink om dagen på et af 50+ steder i København eller Århus og derudover får adgang til andre smækre tilbud som fx rabatter på shots eller deslige. App’en koster 49 kroner at være medlem af om måneden, så man skal med andre ord kun bruge den en enkelt gang hvert 30. dag, før den har tjent sig selv ind igen. Og fordi jeg er så rar (læs: nogen inde hos BD har forhandlet en ret lækker deal), kan I få en gratis prøveperiode på en måned for at se, om det er noget for jer. I skal bare bruge koden MiriamsBlok.

But how?

  • Du skal selvfølgelig være 18+ og derudover ejer af en iPhone. På app store søger du på “Heaps Drinks” og downloader app’en.
  • Du logger ind via Facebook. Der bliver ikke postet noget på dine vegne, det er bare, så de ved, hvem du er. Derefter klikker du “I have an invite code” og skriver “MiriamsBlok” i feltet.
  • Du bliver nu bedt om dine kortoplysninger. Der bliver ikke trukket penge, før din gratis måned er slut, og du kan til hver en tid afmelde dig igen, hvis du synes, det er noget hø. Du forpligter dig altså ikke til at betale en krone.
  • Du browser oversigten af barer og deres gratis drinks, og når du har besluttet dig for, hvad du vil have, giver du drinken et klik og viser skærmen til bartenderen. Og så er der gratis drink. Easy peasy. (Skulle man i øvrigt have sat sig ind på Blume, vil jeg gerne smide en seriøs anbefaling efter en Norseman Sour. Det er den, I kan se i øverste, højre hjørne.)

For at holde fast i gennemsigtigheden vil jeg lige fortælle, at indlægget her fungerer lidt ligesom mine affiliateindlæg. Jeg får ikke penge for at skrive det, men hver gang nogen downloader app’en og bruger koden MiriamsBlok, får jeg et lille beløb i kommission. Jeg har helt frivilligt sagt ja til samarbejdet, fordi jeg oprigtigt synes, konceptet er jævnt genialt. Jeg er trods alt fra Jylland, så jeg sætter pris på en god deal. Og gratis ting er altid en god deal. 😉

app-store-flow

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.