Jeg er jo Bridget Jones #537

1. Bridget er lidt forsinket, fordi jeg var ude i lørdags, hvor vi ikke skulle “for sent” hjem, indtil jeg pludselig stod på et dansegulv klokken fire om morgenen, og det helt bestemt ikke føltes for sent endnu. Så søndag var ikke just en produktiv dag.

2. Havde i øvrigt en lang snak med en amerikansk mand på forretningsrejse, og der må jeg bare sige, at konceptet efterskole er en meget dansk ting (eller måske har de det i andre lande, men i hvert fald ikke i USA), og det kan godt være svært at forklare efter fjerde gin & tonic.

3. Jeg har besluttet mig for i højere grad at cykle, når jeg skal steder hen, hvor det ellers ville være lettere at tage det offentlige. Det går rigtig godt. Når det er godt vejr. Hvis der er skyggen af regn, så ryger beslutsomheden på sekundet.

4. …Sidste gang det skete, endte jeg i øvrigt med at køre et stop for langt, fordi jeg havde snosken begravet så dybt i min telefon. Det sker altså heller ikke, når man cykler.

5. Hvis jeg skulle ændre én ting ved København, ville jeg gøre vandet mindre hårdt. Kæft, jeg er træt af at skulle lægge mit brusehoved i blød i kalkfjerner hvert kvartal.

6. Kender I det, når man møder sin drømmemand på en restaurant, men han er på (hvad der grangiveligt ligner) en første date med en anden? So close and yet so far.

7. Gik i butik for at købe ny oplader til min computer. Blev vejledt grundigt af medarbejder. Kom hjem med min nye oplader. Stikket passede ikke.

8. I dag så jeg en reel på Instagram med en pige, der stolt fik lavet et tramp stamp. (Jeg slut-shamer ikke, hun brugte selv det udtryk). Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke havde overvejet, at det var en trend, der også kunne finde på at dukke op igen, men nogen burde virkelig tage en alvorssnak med Gen Z om det.

9. Der er få ting i verden, jeg ikke bryder mig om ved at have kæledyr, men engang imellem lægger Herbert sig til at sove oven på mig, og så nænner jeg ikke at flytte mig, før han vågner. Og en eller anden dag ender det med at betyde, at jeg enten tisser i bukserne eller rent faktisk dør, fordi min blære eksploderer. Forhåbentlig det første.

10. Nogle gange savner jeg ægte flow-tv som i helt gamle dage, fordi det var den bedste måde at holde styr på ugedagene på. Man skulle dælme ikke gå glip af Robinson. Jeg fucker seriøst ofte op i ugedagene efterhånden. Bortset fra fredag, selvklart.

 

Kommentarer (12)

 • Men… har gen z ikke mødre med overplukkede øjenbryn, fobi for lavtaljede jeans og et godt gevir bagpå?

  • Helt bestemt ikke allesammen. Det er uden tvivl en ting mellem nogle af de yngre Gen Z og de ældre Millenials, men Gen Z er generationen lige efter Millenials, så det er generelt mere et søskendeforhold, vil jeg sige. 😀

 • Hahaha, den med Herbert kender jeg sååå godt – jeg har to, der jævnligt ligger længe på mig, hvilket altså kan være ret problematisk 😅

 • Det her ER bare verdens bedste side på internettet. ♥️ håber drømmemanden havde en dårlig date, og dukker op på en af dine cykelture..

 • Jeg kalder efterskolerne 1 year boarding school når jeg skal forklare det på engelsk, så glider den nemmere ned for amerikanerne.

  • Det var også lidt den, jeg gik med, men det er svært, når konnotationerne omkring boarding school er nogle helt andre. 😀

 • Nu fik jeg denne på hjernen (ikke en dårlig ting!):

  “It’s meeting the man of my dreams
  And then meeting his beautiful wife

  And isn’t it ironic?
  Don’t you think?
  A little too ironic
  And yeah, I really do think!

Der er lukket for kommentarer.