Jeg er jo Bridget Jones #538

1. Der er mange ting, jeg ikke var forberedt på ved at blive ældre, men havde i særdeleshed ikke forventet man kunne døje med nærmest ikke at kunne løfte sin ene arm i tre dage, fordi man har sovet lidt mærkeligt en nat.

2. Når man har spist noget med tomatsauce til aftensmad og først finder ud af, at man har tomatsauce i halvdelen af ansigtet seks timer senere, når man skal til at fjerne makeup.

3. Jeg ved godt, vi næsten lige har haft ferie, men januar er tre år lang, og jeg drømmer allerede om mere ferie, og nu er Instagram begyndt at vise mig annoncer for de sygeste luksushoteller på solskinsøer på den anden siden af jorden, og jeg synes faktisk ikke, det er okay.

4. Det er flere måneder siden, jeg sidst havde neglelak på, og det er det primært, fordi jeg er løbet tør for neglelakfjerner, og det kommer jeg kun i tanke om i de øjeblikke, hvor jeg får lyst til at tage neglelak på. (Nej, jeg kan ikke tage neglelak på uden neglelakfjerner i huset. Spørg mig ikke hvorfor).

5. Den anden dag besluttede Herbert sig for, at en pose pasta bestemt måtte være fyldt med godbidder. Det var den ikke, men nu har jeg været nødt til at gemme den væk, fordi han blev ved med at stjæle den ud af skabet. (Ja, han kan åbne skabslåger).

6. Solen skinnede, så jeg ville gå en tur i det gode vejr. Fandt mine yndlingssolbriller på, som på en eller anden måde har mistet et brilleglas af at ligge på en reol i gangen.

7. …Havde i øvrigt også fælt undervurderet, hvor koldt det var, og da jeg kom hjem, var mine hænder så frosne, at jeg var faretruende tæt på at fælde en tåre over smerten, mens de tøede op igen. Havde lykkeligt glemt, hvor djævelsk ondt det gør!

8. Der var en krumme, der havde sat sig fast under H-tasten på mit tastatur. Jeg hentede en pincet og fik fjernet krummen. Nu er pincetten forsvundet. Måske skulle jeg bare lade være med at spise foran computeren.

9. Mine naboer har sat noget i deres vindueskarm, der virkelig ligner en kæmpestor dildo. Og det, ville jeg synes, var virkelig underligt, hvis det ikke er, fordi jeg selv havde to kæmpestore dildoer stående i vinduet en overgang. (Og hvis man ikke ved, hvad jeg snakker om, så er det en længere historie, men de var altså ren udsmykning!)

10. Den der følelse af inderlig frustration, når man kommer ud i sit køkken for at lave aftensmad og kommer i tanke om, at man skulle have taget hovedingrediensen ud af fryseren om morgenen, og det har man helt bestemt ikke gjort.

Kommentarer (6)

  • Nummer 1: jeg har lavet et lignende trick. En morgen vågnede jeg med hænderne flette bag nakken og albuerne ud til siden.
    Det tog min højre skulder ikke pænt…

    Der gik flere uger og adskillige optapeninger med kinesiotape, før den holdt op med at gøre ondt ved den mindste belastning – om det var løftet arm eller forsøg på at sove delvist ovenpå den. 😅 I en alder af 33 – Hvordan er det lige at mine bedsteforældre på 80+ stadig kan eksistere?!

    • Man burde næsten gå i en form for søvntræning, så man bare ligger lige ret op og ned og ikke bevæger sig ud af flækken! 😀

Der er lukket for kommentarer.