Jeg er jo Bridget Jones #536

1. Der er noget i mit køkken, der lugter enormt parfumeret. Ikke sådan safran-parfumeret, mere dårlig røgelse. Og jeg kan ikke finde ud af, hvor det kommer fra.

2. Hvorfor er det, at man ikke kan lade være med at pille i en neglerod, når man nu godt ved, at det altid ender med, at man river hul i sig selv, og det svier ad helvede til?

3. Var ved at spise aftensmad, og Herbert ville ikke holde op med at stirre på mig. Så gik det op for mig, at jeg var ved at spise bønner, som er noget af hans yndlingslegetøj. Og jeg havde ikke givet ham en at lege med, mens jeg tilberedte maden. My bad.

4. Er der nogen, der ved, hvorfor man engang imellem får en virkelig skarp smerte lige omkring sin livmoder og et øjeblik tror, man skal dø, og så forsvinder det bare igen? Er den vred, fordi jeg ikke vil have børn?

5. Det er nu 8. januar, og jeg har stadig intet hørt om min nye hoveddør. Begynder at tro, at jeg bare får lov at beholde min gamle, hvilket helt ærligt ikke ville genere mig voldsomt.

6. Der er sådan en revne mellem min håndvask på badeværelset og væggen. I går tabte jeg min tandbørste derned, og så sad den ligesom bare fast.

7. …Brugte i omegnen af tyve minutter på at få den ud igen og fik i processen også reddet tre vatpinde og en makeuppensel, der har været væk i hvert fald to år.

8. Mit computerstik har i et stykke tid været ved at falde fra hinanden, men jeg har udskudt at købe et nyt, for det virkede jo endnu. Nu er det begyndt at slå gnister, så måske er det trods alt på tide at bide i det sure æble.

9. Burde muligvis overveje at få skiftet mit tastatur samtidig, eftersom pil-op-tasten faldt af for efterhånden pænt lang tid siden.

10. Det var Helligtrekonger i forgårs, hvilket betyder, at jeg tog mit julepynt ned. 48 timer senere har jeg indtil videre fundet en engel og to julemænd, jeg havde overset. Og jeg ved, jeg finder flere med tiden. Sidste år fandt jeg den sidste i marts!

Kommentarer (16)

 • Min mor har lært mig, at det sidste julepynt skal være nede, til påske. 🤡❤️ Fordi julen varer lige til påske.
  Og man skal gerne lade et stykke påskepynt hænge frem til jul. 🙈

 • Jeg tog julepyntet ned mellem jul og nytår og var så stolt af mig selv…. Der gik flere timer inden jeg opdagede den over 1 meter høje snemand der stod (og nu stadig står) midt i min stue 🙈😂

  • Hahaha, man vænner sig til dem, når de første er oppe, og så ser man dem bare ikke længere! 😀

 • Jeg har engang fundet et stykke julepynt i september. Det hang fra en krog i loftet. Jeg er åbenbart ikke så høj at jeg fik øje på det. Det fik lov at blive hængende. Det kunne jo nærmest ikke betale sig at tage det ned

 • Har fået afvide, at man godt kan få smerter ved ens ægledere, når man har ægløsning. Måske er det det?

 • Mht lugten i køkkenet. Var der ikke en clementin eller lign som Herbert gemte for dig på et tidspunkt? Kan det være Herbert-laver-numre kategorien??
  Og de der (jagende) smerter ved livmoderen…. Er det ikke blot din ægløsning? Jeg har stort set ingen ubehag, smerter eller PMS i forbindelse med min menstruation(og har aldrig rigtig haft det) . En smule hovedpine ind imellem er hvad det bliver til. Men de sidste 10 år har jeg kunnet mærke, med jagende smerter af større og mindre grad, når jeg havde ægløsning. Ind imellem føles det som jeg kan mærke hele æg-vandringen(nogle gange kun H side, V side eller begge samtidig) og har endda oplevet nærmest kvalme. Og dermed værre symptomer end jeg ellers har hver måned. Men det startede sådan omkring de 35-37 år. Og jeg havde ikke oplevet det før.
  Nu ved jeg jo ikke om det er samme type du oplever, men tæl lige efter 😉
  Og det er altså spøjst med den hoveddør… Tsk-tsk

  • Helt sikkert ikke clementin. Det er noget røgelses-agtigt. 😀 Kan sagtens være, det er ægløsning. 😀

 • Jeg tror hvert år at i ÅR er året hvor vi får al pynt ned med det samme og intet misser 😅 det lykkes heller ikke i år…

  Min livmoder gør det samme og den har fået børn…

  Elsker din Bridget 😍

 • 4. Kan det være ægløsning? Der er nogen, der siger de føler det som en stikkende smerte. Jeg har dog aldrig selv oplevet det.

  10. Hurra for først at pille julepynt ned til Helligtrekonger! Folk kigger altid mærkeligt på mig, når jeg fortæller at jeg beholder julepynt oppe “for det er jo sidste juledag den 26.” Sheesh! Hvad tror de sangen “Twelve Days of Christmas” refererer til????

  • Det er så mærkeligt med det jul. Det må være, fordi julen starter så tidligt nu, at folk har brug for at slutte den så tidligt!

 • Nr. 4. Har du en cyklus app? Måske du kan spore, at det er omkring ægløsningen, det kommer. Det er jeg selv begyndt at kunne mærke og får en underlig pludselig smerte ved livmoderen ala det du beskriver og det passer med mine cyklus app. Ifht. Ægløsning.
  Jeg har også haft en vandcyste, som sad mellem blære og livmoder og for h.. \<€*^%}\<$£=+* den gjorde ondt, når livmoderen udvidede sig.. Og den måtte opereres ud..
  Så måske du skal en tur omkring gynækologen….. 🫣😒🤷‍♀️

  • Nej, sådan noget går jeg helt ærligt slet ikke op i. 😀 Men det kan meget vel være det!

Der er lukket for kommentarer.