Jeg er jo Bridget Jones #546

1. Kender I det, når man gerne vil se noget skærm, mens man spiser aftensmad, men man glemte at finde noget godt at se, før maden var klar, så i stedet står den bare og bliver kold, mens man leder, og pludselig findes der ikke en film eller serie i verden, der er passende at spise aftensmad til? Eddermame dumt.

2. Dame på rejsemesse: “And we have the largest Dalí museum outside of Spain.” Mig: “Dolly? As in Dolly Parton?” Nej, jeg ved heller ikke, hvorfor der skulle ligge et kæmpe Dolly Parton-museum i Spanien.

3. Jeg har en edderfancy el-grill stående på min terasse. Jeg bruger den en del i sommerhalvåret. Tænkte, jeg ville køre første gang forårsgrill forleden, men jeg aner simpelthen ikke, hvor ledningen er.

4. Fik mandag morgen en sms om, at strømmen var gået i mit område, men ville være tilbage omkring klokken 11. Klokken 17 fik jeg igen en sms om, at strømmen nu var tilbage. Nåede at småirriteret at tænke, at det sandelig også var på tide, indtil det gik op for mig, at strømmen ikke havde været afbrudt så meget som et sekund hjemme hos mig.

5. Skulle hente mit vasketøj i tørretumbleren. Da jeg kom derned, var maskinen færdig, og min nabo var ved at tage mit tøj ud. Havde virkelig timet afhentningen for at slippe for den situation, mest fordi jeg primært tumbler sengetøj, håndklæder og strømper, og der var virkelig mange Disney-strømper i den maskine.

6. …Og så er lynlåset i øvrigt gået i mit ene dynebetræk. Det er vel prisen, man betaler for at være enormt dårlig til at skifte mellem sit sengelinned og bare vaske og bruge det samme sæt igen og igen. Men det er altså det bedste.

7. Var ved at lave en løgtærte, og der skulle af åbenlyse årsager et ordentlig læs løg i. Havde på en eller anden måde fået købt de mest hidsige løg i verden og stortudede simpelthen, før jeg var færdig. Selv Herbert forlod køkkenet for at skåne sine øjne.

8. Jeg skulle have ny pincet og gik i Matas. Ekspedienten fik mig overtalt til at købe en af de dyrere varianter, fordi “de er meget bedre og holder meget længere.” Jeg hader den. Og har nappet hul i mit øjenbryn to gange allerede.

9. I fredags havde jeg en seriøs lortedag. Alt gik galt, og jeg var i råddent humør, og omkring klokken 14 var jeg ved at blive sindssyg over mig selv, og først der gik det op for mig, at jeg ikke havde spist noget hele dagen. Jeg var bare virkelig hangry.

10. Kunne ikke forstå, hvorfor jeg var så skidetræt, da jeg vågnede i morges. Havde ellers sovet okay længe? Nope. Sommertid.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.