Burde faktisk nok være millionær med alle de million dollar ideas

I forgårs på Instagram snakkede jeg lidt om, at jeg ikke rigtigt oplever at blive irritabel eller sur, når jeg har PMS. Min PMS går i stedet i selvværdet, så jeg går og føler mig som et råddent menneske, der ikke kan finde ud af noget, og som ingen i øvrigt kan lide, for sådan har folk det gerne med rådne mennesker. Det gode er, at jeg ved, de følelser forsvinder igen relativt hurtigt, det dårlige er, at det ikke ændrer på, at de er træls, mens de står på.

Jeg sagde lidt i sjov, at jeg ville ønske, der fandtes en klinik, man kunne besøge på de dage. Hvor folk nussede en i håret og sagde, at man var nice og selvfølgelig serverede chokolade. Der var ret mange, der mente, det bestemt måtte være en million dollar idea, og jeg er ikke som sådan uenig. Det er ellers ikke mange ting, der mangler i verden i år 2023, men det der er helt bestemt en af dem.

Og så kom jeg til at tænke på million dollar ideas. Og havde faktisk flere end lige forventet. Nogle mere realistiske end andre, alle højt ønskede:

– En service, der rekreerer dit yndlingstøj, som du har haft i hundrede år, og som ikke kan holde til så meget mere. Jeg er med på, at man kan opsøge en skrædder, men jeg er ikke sikker på, de vil være i stand til at finde præcis det stof, den originale tøjdel bestod af, og det er det, jeg vil have. Har fx en InWear-kjole, som er måske syv-otte år gammel, og den er ved at falde fra hinanden og har flere huller, men jeg elsker den så højt, at jeg simpelthen ikke kan få mig selv til at smide den ud.

– En butik/webshop med snacks fra hele verden, der ikke koster to-tre gange så meget, som de ville gøre i deres respektive lande. 100+ kroner for en æske Lucky Charms? Yikes.

– En slags stand-in, der kan tage alle former for konflikter for de af os, der ikke kan finde ud af den slags. Aldrig mere skal man spise en overtilberedt bøf på en restaurant, for nu er der et andet menneske til venligt at påpege, at den altså skulle have været medium-rare og ikke sålelæder.

– Selvpåførende sengetøj. Hold kæft, jeg hader at lægge sengetøj på.

– Et intelligent spamfilter, der kan finde ud af at sortere mellem skidt og kanel. Jeg mener, nej, jeg vil ikke have 50 mails om, at Boozt har fået nye forårskollektioner ind, men hvis de har en 30% rabatkode, så hit me!

– En dyre-oversætter, som er i stand til at forklare ens kæledyr, at man altid kommer tilbage igen, når man går, og at dyrlægen ikke er fjenden, så de behøver ikke være bange for hende. Og at de ikke må smage ens mad, fordi der er løg i, og det kan de ikke tåle.

Idéer hermed videregivet, I går bare i gang. Kræver kun 10% af overskuddet. Og frit forbrug resten af mit liv, selvfølgelig.

Kommentarer (9)

 • Jeg vil gerne tilføje to 😅

  En dyne, der altid er kølig. I guder hvor jeg vender min dyne mange gange i løbet af natten, fordi den er blevet for varm på undersiden, men er kølig på oversiden. Så når jeg vender den, er den dejligt kølig i 2 sekunder 😆

  En privat sekretær, til når man skal kontakte alt muligt besværligt såsom bank, håndværker, a-kasse, pensionsselskab, forsikring, fragtselskaber, kundeservice osv osv. Særligt for de af os, der er introverte og hader at snakke i telefon, men meget af det ofte ikke kan klares på skrift. Jeg er med på, at man kan hyre en assistent, men jeg er mere ovre i noget robot/klon, som kan udgive sig for at være mig…. 🤣🤣🤣 Kan evt. kombineres med den der stand-in, der skal tage konflikter for os konfliktskye 🙈

  • Den kølige dyne, findes den ikke allerede? Jeg mindes at have læst om noget lignende. Helt sikkert ja tak til nogen, der godt gider tale i telefon med fremmede! 😀

 • Jeg skal venligst bede om en robot, der børster mine børns tænder, uden brok i lange baner. ( og også mine, når jeg er rigtig træt)

 • Dyreoversætteren og konfliktpersonen køber jeg ind på! Hvor skal vi overføre til start-up? 😅💪

 • Jeg kunne ønske mig en delete-knap, til alle de mennesker, der hører mig brokke over alting! Jeg gider ikke være det her brok-monster, men der er dage, hvor jeg kan se, at det er ekstremt voldsomt og jeg næsten kan mærke den “brok-chokbølge” de mødes af – hold nu min mund!💨💨💨
  Ps Den der kølige dyne findes altså…en slags astronaut dyne…tror den k-bes hos Jysk!

  • Bloggen er på pause. Det skulle meget gerne kun være midlertidigt, men jeg kan desværre ikke sige noget om, hvor længe det varer på nuværende tidspunkt. Jeg skal lige have ro på nogle ting i kulissen. <3

Der er lukket for kommentarer.