Jeg er jo Bridget Jones #545

1. Var til et event, hvor vi blev vist en video, hvor fortælleren (som man ikke så) var irsk. Jeg spurgte begejstret, om det var Liam Neeson. Det var det ikke. Jeg tror åbenbart bare, at alle irske mandestemmer må tilhøre Liam Neeson.

2. Havde kun haft en bundslat opvaskemiddel tilbage i en uge, og jeg blev ved med at glemme at købe nyt, så min opvask fylder det halve af køkkenbordet. Nu har jeg købt opvaskemiddel, men opvasken er der stadig, fordi den er blevet så kæmpe, at jeg ikke lige magter den.

3. Var ved at tage tøj på, da jeg hørte en ordentlig “riiiitsj”-lyd. RIP yndlings-BH.

4. Hver gang min Aldi har udsolgt af noget, bliver jeg bange for, at det betyder, at nu lukker de. Også selvom der stadig er et skilt ude foran butikken, hvor der står, at de fortsat holder åbent som normalt.

5. …Betød i denne omgang, at jeg måtte gå i en anden butik efter noget andet kattegrus, og Herbert blev skidefornærmet, fordi han er et vanedyr som sin ejer.

6. Købte en ny mascara. Tog den med hjem. Nu er den forsvundet. Jeg ved, jeg havde den med hjem. Jeg ved bare ikke, hvad jeg gjorde af den bagefter.

7. Forleden lykkedes det mig at køre tre stop med toget den forkerte vej. Jeg skulle den modsatte vej af byen, og det plejer jeg ikke, så automatpiloten tog bare over.

8. Drømte, at min højre fortand faldt ud. Og jeg ved godt, det er en ret almindelig, irrationel drøm at have. Det er bare ikke så irrationelt, når ens højre fortand rent faktisk er kunstig og vil falde ud på et tidspunkt, hvorefter man skal betale en mindre formue for at få en ny. Tog lidt tid for panikken at gå væk, da jeg vågnede.

9. I går var jeg i biografen. Under hele filmen besluttede min skulder sig for at køre en solid omgang muskelspasmer, og det gjorde ikke ondt eller noget, men det var eddermame distraherende.

10. Kom ud fra filmen og satte kursen direkte mod toilettet, som man jo gør, når man lige har tyllet det meste af en liter cola. Toiletbrættet var varmt. Jeg hader offentlige toiletter.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.