Jeg er jo Bridget Jones #540

1. For knap fire måneder siden købte jeg et par Hogwarts-bukser i en Walmart i USA. De er allerede gået i syningen. Så kan jeg lære ikke at købe tøj i Walmart.

2. Netflix var sådan: “Hey, du skal se “From Scratch”! Den er lige din smag, den vil du elske.” Jeg troede, det var en feel-good romantisk historie. I stedet tudede jeg mig selv halvt ihjel.

3. Ville lægge et puslespil, jeg havde lagt før. Fandt i æsken en himmelblå brik. Der var intet himmelblåt på motivet. Har ingen anelse om, hvilket puslespil den brik tilhører, men når jeg finder ud af det, har jeg helt sikkert glemt, hvor jeg har gemt den brik henne.

4. Jeg burde virkelig bestille tid hos tandlægen. Det eneste, der afholder mig fra det, er at få voksen-skældud, fordi jeg ikke har været der så længe. Og prisen, selvsagt.

5. I min sofa ligger der to puder med smaragdgrønt velourbetræk, som jeg holder enormt meget af. Uheldigvis holder Herberts pels mindst lige så meget af dem.

6. Havde lavet aftensmad. Gik ind i stuen for at spise den, mens jeg så en film. Da jeg kom tilbage halvanden time senere, blev jeg mødt af et meget vredt, meget tændt blus. Hov.

7. …Det var i øvrigt slet heller ikke den aftensmad, jeg skulle have haft. Havde nemlig købt ind til risotto. Indtil det viste sig, jeg havde købt alt undtagen parmesan, og jeg var så hidsig, da jeg opdagede det, at jeg i ren stædighed nægtede lige at smutte i Aldi og stedet lavede noget helt andet mad.

8. I onsdags var jeg lige ved at misse en deadline, fordi min kalender stod på januar, og jeg havde sjovt nok ikke meget i kalenderen første januar.

9. Reolerne i mit soveværelse er ved at være ret skæve. Sådan nedad. De hænger i med næb og klør for at holde fast i væggen, der er lavet af pap og derfor ikke fantastisk til at holde nogen form for vægt. Jeg ved, det er et spørgsmål om tid, før de falder til jorden med et brag, men jeg kan samtidig ikke overskue, hvor omstændigt det ville være at skulle fikse det, før det sker. Sååå, den tid, den sorg?

10. Opladeren til min computer synger på allersidste vers, så i dag måtte jeg meget modvilligt (havde virkelig ikke lyst til at bruge min søndag på at købe elektronik-tilbehør!) sætte kursen mod Elgiganten. Havde selvfølgelig dobbelt-tjekket, at de havde åbent, fordi det er søndag. Det havde de. Eller, det havde de ikke, viste det sig, men det var svært at vide, når de havde skrevet det modsatte på Google Maps.

Kommentarer (8)

  • Kender alt for godt til det med tandlægen. Jeg havde for et år siden ikke været til tandlægen i 10 år, da jeg har tandlægeskræk,
    Men tilsidst måtte jeg afsted. Jeg fandt Godt Smil som har meget fokus på tandlægeskræk og man kunne skrive hvad der gjorde en nervøs.
    De ringede endda til mig inden jeg skulle bestille tid og talte med mig. Da jeg mødte op var der ikke på noget tidspunkt hvor de skældte ud. De tjekkede mine tænder og der var selvfølgelig lidt der skulle gøres. Men intet skæld ud. En virkelig rar oplevelse. Og har ikke på samme måde skrækken mere, kun for hvad det koster, men her er de også billigere end andre steder🤗

  • Jeg sidder bare og tænker “Og derfor skal man altid tjekke selve hjemmesiden, og ikke bare Google, for alle kan rette der” 🙈 Og jeg føler, at jeg giver dig total voksen-skældud for at skrive det 🙈 Men det er en pet-peeve af mine, plus det også hænger sammen med det skeptiske menneske, jeg er 😅 Jeg har haft maaange diskussioner med min kæreste om det med at tjekke hjemmesider vs. Google 😅

    • På Google stod der “opdateret af virksomheden for fem dage siden”. Det vil jeg umiddelbart mene, man skulle kunne regne med. Der stod i øvrigt det samme på deres hjemmeside. 😅

Der er lukket for kommentarer.