Grammys 2023 ifølge Miriam

Endnu en rød løber og selvfølgelig endnu en omgang af mine tanker, hvor jeg som altid lægger ud med mine to favoritter. Jeg ved helt ærligt ikke, hvad Fran Drescher lavede til Grammy-uddelingen, men jeg har forgudet hende, siden jeg var barn, og hun ser smoking ud i den her kjole! Jeg er ikke voldsomt fan af Taylor Swifts øreringe, men resten spiller 100%!

Vi snakker stadig den dag i dag om Britney og Justins all denim-look fra 2001. Miguel vil gerne bede om en bid af den kage, tak. Blac Chyna giver mig associationer til sådan et fancy dyrekostume fra en Broadway-forestilling. Sådan bagenden af en struds i Løvernes Konge fx.

Dencia cosplayer den som en slags fancy krystalvase. Harry Styles er gået i en retning, der er lidt svær at beskrive. Sexet 70’er-Harlekin? ABBA goes shirtless?

Jack Harlow er sådan set aldeles nydeligt klædt, der er bare det ved det, at hvis man har et jakkesæt på og ifører sig et par læderhandsker, så vil man uden undtagelse ligne en lejemorder. Anderson .Paak i et outfit muligvis lavet af nogens bedstemors gamle sofa. Og… Kan jeg godt lide det lidt?!

Jeg ved ikke, hvem DOMi og JD Beck er, men jeg føler, de troller os hardcore, og det kan jeg godt respektere. Lil Uzi Vert ser lidt deprimeret ud, og jeg tror måske, hans frisør netop har fortalt ham, hvor tidskrævende det bliver for ham at få sit hår tilbage til normalen.

Kacey Musgraves giver mig lidt kondom med fjerkappe-vibes. Men på en overdådig Hunger Games-måde, you feel? Shania Twain aka hvis Cruella de Vil havde været besat af køer i stedet for dalmatinere.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.