Grammys 2023 ifølge Miriam

Endnu en rød løber og selvfølgelig endnu en omgang af mine tanker, hvor jeg som altid lægger ud med mine to favoritter. Jeg ved helt ærligt ikke, hvad Fran Drescher lavede til Grammy-uddelingen, men jeg har forgudet hende, siden jeg var barn, og hun ser smoking ud i den her kjole! Jeg er ikke voldsomt fan af Taylor Swifts øreringe, men resten spiller 100%!

Vi snakker stadig den dag i dag om Britney og Justins all denim-look fra 2001. Miguel vil gerne bede om en bid af den kage, tak. Blac Chyna giver mig associationer til sådan et fancy dyrekostume fra en Broadway-forestilling. Sådan bagenden af en struds i Løvernes Konge fx.

Dencia cosplayer den som en slags fancy krystalvase. Harry Styles er gået i en retning, der er lidt svær at beskrive. Sexet 70’er-Harlekin? ABBA goes shirtless?

Jack Harlow er sådan set aldeles nydeligt klædt, der er bare det ved det, at hvis man har et jakkesæt på og ifører sig et par læderhandsker, så vil man uden undtagelse ligne en lejemorder. Anderson .Paak i et outfit muligvis lavet af nogens bedstemors gamle sofa. Og… Kan jeg godt lide det lidt?!

Jeg ved ikke, hvem DOMi og JD Beck er, men jeg føler, de troller os hardcore, og det kan jeg godt respektere. Lil Uzi Vert ser lidt deprimeret ud, og jeg tror måske, hans frisør netop har fortalt ham, hvor tidskrævende det bliver for ham at få sit hår tilbage til normalen.

Kacey Musgraves giver mig lidt kondom med fjerkappe-vibes. Men på en overdådig Hunger Games-måde, you feel? Shania Twain aka hvis Cruella de Vil havde været besat af køer i stedet for dalmatinere.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (17)

 • “kondom med fjerkappe-vibes. Men på en overdådig Hunger Games-måde, you feel?”

  Jeg ville ønske, den sætning ikke gav mening. Men det gør den virkelig! 😂

 • Jeg synes mere, Blac Chyna ligner sådan et kostume, hvor et monster holder ens hoved. Forestil dig, hvis der sad et monsterhoved oven på den på fjerene.

 • Det er SÅ meget en strudserøv… hvilket gør hendes ansigt til studseanus.. og jeg kan ikke bestemme mig for, om det gør det værre eller bare så meget sjovere…

 • Lil Uzi Vert (som jeg ikke aner hvem er???) ligner også lidt en, der lige har set sig i spejlet, inden han tog af sted og udbrudt “Det ser overhovedet ikk’ sejt uuud!!” – men da var det bare for sent at gøre noget ved. Så ville jeg nok også være lidt mut 🫤

 • Jeg elskede personligt Harry Styles outfit – han tør altid skille sig lidt ud og ser altid godt ud når han gør det 😃 Jeg har dog stadig ondt af den stakkels medarbejder der har skulle lave det outfit 😱
  Og tak for at bekræfte at det ikke kun var mig der tænkte Cruella de Vil 😂

   • Nemlig, og han tør selvom han oftest får kritik for det! Men seriøst at sætte 250.000 krystaller på den dragt – nogen besidder mere tålmodighed end mig 🤣

Der er lukket for kommentarer.