Golden Globes 2023 ifølge Miriam

Der var helt ærligt ikke meget, der slog benene væk under mig ved nattens røde løber. Der var nogle ting, vi har set rigtig mange gange før, nogle kedelige ting, nogle mærkelige ting, nogle fascinerende ting, men ikke mange bare direkte flotte ting. Mine to favoritter endte med at være Angela Bassett, fordi jeg er en sucker for en halterneck, kjolen sidder som limet på hende, og derudover er Angela Bassett 64 år, og jeg elsker, at hun insisterer på at owne sin seksualitet i stedet for at blive mast ned i noget, som verden synes er “age-appropriate”. Elsker, elsker, elsker. Der var en del kjoler i stil med den, Salma Hayek har på, men jeg synes, hendes var den mest vellykkede. Kan overraskende nok virkelig godt lidt de sorte stropper.

Heidi Klum ligner grangiveligt en, der for vild på vej til the Copacabana. Jenna Ortegas kjole giver mig hardcore Britney vibes – ca. I’m a Slave 4 U-æraen, og jeg hader det ikke nødvendigvis, selvom jeg måske ikke synes, det passer så godt lige til Golden Globes.

Jeg har ikke meget at sige om Tim Burtons outfit. Det er meget sort og klassisk. Det er bare… Kan vi tale om, hvor meget Tim Burton selv ligner en Tim Burton-karakter?! Man kunne godt fristes til at tro, at der ikke fandtes nogle puff sleeves i verden, jeg ikke ville elske, men det viser sig, at min grænse går lige her ved det her Selena Gomez-look.

Hvis man nu gerne vil give et vink med en vognstang til sin kæreste om, at man gerne vil giftes, så skal man bare dukke op på den røde løber i en brudekjole som Felicitas Rombold. (Google siger, de er gift i forvejen, men så er joken ikke så sjov). Laverne Cox er gået med noget gallafest på gym anno 2007.

Liza Koshy er klar til at danse en mean tango. Chloe Flower er klar til at være både skumfidus og flødeskum i din varme kakao.

Jeg vil gætte på, at den røde tingest på siden af Sepideh Moafis kjole skal forestille at være en form for blomst, men jeg er ikke overbevist om, at det ikke i virkeligheden er en slags alien, der suger en lille smule livskraft ud af alle, hun går forbi. Claire Danes’ kjole ligner så meget en af de der hæklede toiletpapir-skjulere, der var vildt populære blandt min mormors generation en overgang. Deres eksistens havde jeg nok ikke et voldsomt stort behov for at blive mindet om.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (24)

Der er lukket for kommentarer.