First Date #5

img_9927Jeg havde ret grumme tømmermænd i går, så jeg fik ikke lavet en hujende fis. Derfor var jeg i dag en orkanvind af rengøring i et forsøg på at få min lejlighed til at se nogenlunde ud, inden han ankom. Manden. Min første date i mindst et halvt år. Jeg er lidt bagud med kommentarbesvarelserne, men til dem der har spurgt: Nej, det var ikke Kendiscrushet, der skulle komme, men en ny mand, der overhalede indenom og på en eller anden måde har formået at give mig hjertebanken ved bare en telefonsamtale. Ret imponerende.

Jeg ved ikke, hvad vi skal kalde ham. Jeg synes, han er spændende nok til, at han skal have et ordentligt blog-alter ego, men jeg har ingen kreative bud – ikke nogen, der ikke ville være for afslørende, i hvert fald. 😉

Anywho, da jeg stod i Meny og hidsigt forsøgte at købe planter nok til at få det til at se ud, som om der bor en ansvarlig voksen i min lejlighed, skrev han pludselig, at han alligevel ikke kunne koncentrere sig om sit arbejde og derfor ville komme forbi k. 16 i stedet for kl. 17, og så fik jeg pludselig rigtigt travlt.

2½ time blev han. De fløj af sted. Hvis det ikke er min mest succesfulde første date nogensinde, så er det i hvert fald tæt på. Samtalen flød ganske formidabelt, uden vi overhovedet talte om noget særligt, og det føles næsten, som om jeg kender ham, selvom jeg i realiteten ved noget nær intet om ham. Det plejer at være et godt tegn.

Han står så selvfølgelig og skal til udlandet i 10 dage, hvilket gør mig helt vildt barnefornærmet, men vi når lige at mase en anden date ind på torsdag først, og så kan jeg vel ikke rigtigt bede om mere. Det skulle da lige være, at den bliver lige så succesfuld som den første! 😉

Kommentarer (44)

 • Yes! Har været spændt på at høre hvordan jeres første date ville gå, og det gør mig super glad på dine vegne at den gik godt! Du fortjener sgu en sød mand Miriam 🙂

 • Ih, hvor skønt med en god date – enten er der altså kemi eller også er det sådan lidt hejkiksetnok agtigt 😀
  Og hey, på den positive side, har du nogle dage til at lege hvid tornado derhjemme og udtænkte et datemåltid, nu hvor han skal udenlands (og forhåbentlig vender solbrændt hjem) 😉
  For det kunne da tegne til, den på torsdag ikke bliver den sidste, når der allerede er en planlagt 🙂
  – A

  • Torsdag er forhåbentlig ikke den sidste nej. Og på den positive side er min lejlighed nu ren! 😀

 • Wuhuu det er spændende at følge med i!!! må man spørge hvad I lavede? spiste I mad sammen fx? 🙂 og tillykke med en succes-date, det fortjener du også

  • Nej, vi spiste ikke sammen. Det var mest sådan en se-hinanden-an-date – vi skulle bare lige lure, om kemien var lige så god som over telefonen. 🙂

 • Jeg kender dig ikke fra andet end bloggen, og alligevel glædede jeg mig til update på din date, som om du var en god veninde. Den der følelse, når der måske er en spirende forelskelse på vej, er den bedste følelse i verden ❤️

 • Har ventet så vildt spændt på at høre om Telefonmanden 😃😁 Og nu venter jeg endnu mere spændt på 2. runde – Det kunne sgu da blive stort det her 😱😍

 • Ikke for noget, men er det ikke lidt et sats at invitere sin date hjem på første date altså? Jeg har altid mødtes på en cafe; det gør det nemmere at smutte + man behøver ikke rende ud at købe planter i tide og utide 😉

  • ikke for noget, men det var da en kommentar med en træls tone. Det er jo forskelligt hvordan man ønsker at date – jeg MENER at Miriam før har skrevet at hun ikke er fan af café dates men hellere vil mødes hjemme – sådan har jeg det personligt også bedst. Man kan jo bare bede personen om at gå eller selv gå, hvis man ikke synes det er et match. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en værre date end at sidde på en café blandt en masse andre mennesker der VED jeg er på date. Så er jeg meget mere afslappet og mig selv, når jeg er hjemme i mit eller en andens hjem 🙂

  • Nogle mennesker mener, at det rent sikkerhedsmæssigt er et sats at hive en vildt fremmed med hjem, og det er det måske også, men jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med det. Sara har helt ret i, at jeg faktisk bedre kan lide hjemmedates end café-dates. Det føles mindre akavet for mig, og jeg synes, det er lige så let at afslutte en date der som et offentligt sted. 🙂

 • Er du aldrig bange for at de mænd du skriver om på bloggen ser dit indlæg, via Facebook fx hvor der jo er mange der liker og deler dine opslag. Jeg spørger bare af nysgerrighed, elsker din blog og er vild med disse personlige indlæg, man føler nærmest man er din veninde som får hele historien. Det er hyggeligt. Er glad på dine vejne over at det var en god date! Ønsker jer to held og lykke!

  • Jo, og det er faktisk også sket. Men altså, jeg skriver ikke noget, jeg ikke kan stå inde for, så der er aldrig sket noget skidt på den baggrund. 🙂

 • Jeg er vild med det! Igår var du lige ved at drøne mig ned på cykel, og jeg var SÅ tæt på at stoppe dig og spørge til daten! (og min indre nysgerrighed dør efter at vide hvem kendiscrushet er!!)
  Er jeg for mærkelig hvis jeg siger, at jeg seriøst godt gad at være veninder med dig? Du er simpelthen for sjov! 🙂

  Tak for en virkelig morsom blog – rigtig god dag!

 • Efter vores anden date, for snart fire år siden, tog min kæreste 2½ uge til udlandet med sin bedste veninde (og eks-kæreste!!!), men han er stadig min kæreste i dag (og far til vores søn), så hey, 10 dage til udlandet, det behøver ikke betyde det store, og så kan man jo savne, og drømme, og sende en masse frække mails, eller noget 🙂 Så pøj på med torsdag…

 • Jeg er vild med det og jeg hepper så meget på dig. Og så er jeg ret imponeret over at du formåede at tale i telefon med fyren i så lang tid, når du ikke engang kender ham. Men det er nok bare fordi jeg selv er en hat til at tale i telefon *abe der holder sig for øjnene*

  • Jeg hader faktisk også normalt at tale i telefon, så det tog jeg også som et virkelig godt tegn!

Der er lukket for kommentarer.