Jeg er jo Bridget Jones #250

collagehjk1. Til gårsdagens oktoberfest havde jeg brugt uendeligt meget tid på internettet, hvor jeg havde fundet og fået tilsendt tissemandspynt (det er en fløjte på billedet) fra hele verden, så selvfølgelig lykkedes det mig at glemme det meste af det derhjemme.

2. …Fordi jeg tog det ud af posen for at fotografere det. #bloggerkarma

3. Føler et ret stort behov for at undskylde antallet af gange, jeg i går på snap gjorde opmærksom på, at jeg var fuld. Det var vist ikke nødvendigt at sige det med ord.

4. Føler ditto behov for at undskylde for, hvor mange gange jeg forsøgte at rekruttere folk til at holde mit hår, hvis jeg fik for meget at drikke. Heldigvis nåede jeg aldrig bræk-stadiet, så den del slipper jeg for at undskylde for. 😉

5. På et eller andet tidspunkt i løbet af festen, opdagede Elisabeth, at min kjole bagtil var én stor revne. Der er ingen, der ved, hvornår eller hvordan det er sket, men jeg tilbragte resten af festen med kontinuerligt at flashe hele selskabet. Det var smukt.

6. Jeg har seriøst mange tømmermænd (se ovenstående billeder), men jeg har en date i morgen, så det er ret nødvendigt, at jeg på et tidspunkt begynder at få min lejlighed til at se nogenlunde anstændig ud.

7. I forgårs så jeg en meget stor edderkop kravle ned under mit toiletbræt, og nu tør jeg faktisk ikke rigtigt tisse.

8.  Jeg var ved at tage tøj på en morgen, da min ene BH-strop opgave ævred, og syningen sprak. Nu er det bare sådan, at det er meget svært for mig at finde pæne, gode BH’er, så jeg tænkte “Mentos! The freshmaker!” og syede den sammen igen.

9. …Hvilket var rigtig fint, indtil jeg midt i gårsdagens fest opdagede, at det lige var lykkedes mig at sno stroppen en gang, inden jeg syede den på, og det er faktisk ikke skideklogt gjort.

10. Glædelig Bridget-indlæg nummer 250! Det er rundt regnet 2500 Bridget-punkter. Holy fuck.

 

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.