Oktoberfest feat. tissemænd

collagehjkOverskriften er egentlig godt dækkende. Jeg fortsætter min suverænt mest bloggeragtige uge nogensinde med en oktoberfest hjemme hos Karmamilli. Vi bliver i alt ni damer, heriblandt den gruppe, der kalder sig selv for ‘dillerbanden’, og så var temaet jo egentlig glimrende sat for mig, der er ansvarlig for pynt. 😉

Derudover er kostumer påkrævet, og jeg modtog i tirsdags verdens grimmeste polyesterhelvede fra et sted i Kina, så den del er der styr på. Elegant bliver det næppe, men til gengæld bliver det stensikkert sjovt! Hvis man godt kan lide at se bloggere te sig aldeles pinligt, så kan man med fordel følge med på min snapchat: miriam.poulsen – ja, og på de andres snap også, tænker jeg. Vi ved jo, hvad Tina kan med sådan et medie. 😀

Det er i øvrigt med overnatning, og hvis jeg kender mig og mine tømmermænd ret, så er det ikke sikkert, Bridget kommer heeeelt til tiden i morgen… Jeg skal jo også bruge aftenen på at indsamle punkter, ikke?

PS: Ikke noget nyt fra kendiscrushet, til gengæld har jeg matchet med, hvad der muligvis er min drømmemand. Vi talte i telefon i rundt regnet fire timer i nat, og vi har en date på mandag. Bum! Miriam – back in the game!

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.