Oscars 2024 ifølge Miriam

I nat var der Oscars, og jeg har ingen anelse om, hvem der har vundet hvad, men jeg har selvfølgelig taget et kig på den røde løber (aka det vigtigste ved det arrangement). Som var meget smuk og lidt kedelig, som det som regel er med Oscars, hvor der sjældent bliver taget de helt store chancer på modefronten. Mine to favoritter er derfor også to, der har tænkt lidt mere ud af boksen. Jeg ved ikke, om I har fulgt med i presseturen for den nye Dune, men Zendayas stylist har det for vildt i øjeblikket. Han nailer den hver eneste gang. Og det her var ikke en undtagelse. Som udgangspunkt er jeg ikke til læderkjoler, men Cynthia Erivos er på en eller anden måde både dramatisk og elegant – og helt sikker atypisk for en rød løber som den her, og det er jeg pjattet med!

Nogen er nødt til at forklare mig, hvorfor virkelig rige mennesker (inklusiv The Rock, tilsyneladende) og virkelig dyre designere har en forkærlighed for stof, der i alle tænkelige situationer ser ud, som om det ville have godt af at komme forbi et strygejern? Jeg elsker Carey Mulligans kjole. Jeg er dog nysgerrig på, om de havde tænkt over, at sort i sort ville få hendes hænder til at forsvinde fuldstændig, hvilket gør, at hendes silhuet kommer til at minde en lille smule om de der antikke græske vaser?

Rita Moreno er en legende, og derfor kan hun også bære så hardcore et showgirl-look, som jeg ville hade på det fleste andre. Men kvinden, der datede Elvis for at gøre Marlon Brando jaloux, kan alt. Billie Eilish er iført et outfit, hvor overdelen giver dressurrytter, og underdelen giver skoleuniform, og jeg kan bundærligt ikke helt se visionen bag, men jeg elsker, at hun aldrig nogensinde giver en fuck for, hvad hun “bør” have på.

Kan overordnet set enormt godt lide Emily Blunts kjole. Jeg synes dog, den måske lige højt nok råber: “Her er min tissekone!”, og det distraherer mig lidt fra alt det andet. Overdelen på Greta Lees kjole er super elegant og virkelig smuk. Jeg synes ikke, underdelen sådan rigtigt havde brug for gardiner.

Er det… Er det gigantiske lommer i Amatus Sami-Karims kjole? Og tror I i så fald, hun bare er gået rundt hele aftenen og har blæret sig med dem? Det forekommer mig, at lommer må være en ting, der virkelig mangler, når man har en gallakjole på. Ariana Grandes kjole giver mig æggeleder-vibes. Med Ariana som livmoderen. Kunne også være en cumulussky af en art?  Men det er ikke det, min hjerne helst vil se.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.