Brudstykker fra en fredagsbar

Selvom jeg selv personligt er blevet meget begejstret for Snapchat, så er det stadig (blogmæssigt) et medie, der halter lidt bagefter i forhold til fx Instagram og Facebook. Og det, synes jeg virkelig, er synd, for Snapchat er generelt meget mere filterfrit og spontant, og det foretrækker jeg egentlig frem for den eller meget redigerede virkelighed, der har en tendens til at dukke på på de sociale medier.

I går var jeg til sneglebar med en bunke bloggere, og det var en fest uden lige. Især da min telefon blev kapret af Tina, og hun kom tilbage med en snap-historie i Titanic-længde… Som var virkelig sjov. Og det skal ikke-snappere altså ikke snydes for, så nu får I for første og sikkert også sidste gang min snaphistorie serveret per Youtube. Jeg skal på forhånd undskylde, at noget af videoen er jævnt mørk, og at min stemme forvandler sig til en skærebrænder omkring syv drinks inde. “NAAAANAAAA!! ” Yikes. Not attractive.

Medvirkende (i kronologisk rækkefølge):

Mig (snapchat: miriam.poulsen) Originalhistorien bag kattetyverireferencenen findes her.

Gorms pizza

Cana Buttenschøn

Kamilla/Diary

Tina/Lillemor

Heidi/Meyermor

Stine/Østfronten

Danica Chloe

Mark Falgren/Lovestick

Cecilie/Sneglcille

Christina/BitteBitte

Bartender-Frederik

Christina/Karmamilli

Nana/Voxtrup

Til almen info er der to mennesker, der tror, jeg har siliconebryster, og til mit forsvar gik der over en time, fra jeg sagde, at det var for tidligt at tage hjem, til jeg tog hjem. 😀

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.