Næste WTF-emne

Som pendant til emnet med, hvordan man på mest nederen maner er blevet dumpet, kører vi nu en omgang, hvor jeg gerne vil vide den mest overfladiske, stupide eller nederen grund til, at I dumpede en fyr. (Og med ‘dumpede’ mener jeg også fx afsluttede en Tinder-samtale efter fem beskeder.) Måske skrev han ‘sku’ i stedet for ‘sgu’. Måske bestilte han filet-o-fish på McDonald’s. Måske kunne du lige pludselig ikke abstrahere fra, hvor små hans hænder var.

Dette er et emne, hvor vi altså næppe er stolte af, at vi smed en fyr på porten af verdens dårligste grund, men det skal også være tilladt at pege lidt fingre ad os selv og dele vores (tidligere og/eller nuværende) overfladiskhed, så giv den endelig gas – og husk som altid at holde det nogenlunde kort! 😀

Comments (2)

  • […] Husk at have in mente, at der ikke er konsensus mellem kvinder om, at dette er legitime dumpinggrunde. Både i sidste indlæg og dette er der fx ting, der for mig ville være dediceret tiltrækkende kvaliteter i en mand. Folk er mærkelige, og folk er forskellige. Og det er det, vi griner af. Vi griner i øvrigt videre i næste uge med samme tema, så leg endelig med lige her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.