Jeg er jo Bridget Jones #544

1. Forleden sad jeg på en café og ventede på en veninde, og ved bordet ved siden af sad en mand og talte et sprog, som lød tilpas meget i familie med dansk til, at jeg kunne forstå noget af det, men jeg kunne simpelthen ikke identificere det. Jeg prøvede ellers virkelig ihærdigt. Det var først efter lidt for lang tid, at jeg det gik op for mig, at jeg jo reelt sad og smuglyttede til mandens samtale.

2. Faldt over en video med en svømmende tarantel. Fedt nok. New fear unlocked.

3. Jeg bruger ikke mælk dagligt og er ikke altid fremragende til at få smidt gamle, halvtomme mælkekartoner ud, før jeg tager hul på en ny. Hvilket resulterede i, at jeg den anden dag spiste morgenmad med mælk, der udløb midt i februar. Det smagte overraskende nok stadig fint.

4. I går skulle jeg i Go’ Morgen Danmark og havde derfor taget høje hæle på. Det betød, jeg havde brug for lidt assistance fra gelænderet til at komme ned ad trappen til metroen, og da jeg nåede bunden, var min hånd helt grå af snavs. Så det var lækkert.

5. Det gik i øvrigt mestendels fint med fjernsynshalløjet, hvis man ser bort fra, da jeg decideret faldt ned fra makeup-artistens stol, fordi jeg kraftigt havde undervurderet, hvor høj den var.

6. …Og da jeg skulle have min mikrofon af, og den der skumdut udenpå forsvandt i processen, og jeg var nødt til at stå og rode med begge hænder inde i min skjorte for at genfinde den. Det har 100% været yndigt.

7. Havde brugt en times tid på at redigere en reel på Instagram, da app’en frøs, og i al min klikken for at få den tid at redigere, fik jeg trykket “udgiv”, før den egentlig var færdig. I ren panik slettede jeg den straks igen, og så kunne jeg så starte helt forfra med redigeringsprocessen.

8. McDonald’s er stoppet med at servere morgenmad, og det blev jeg uforholdsmæssigt meget utilfreds over, indtil det gik op for mig, at jeg måske har bestilt den én gang i løbet af det sidste år, hvorfor jeg helt sikkert er en del af problemet.

9. Jeg er ikke helt vildt tilfreds med min nye hoveddør. Mest fordi den er væsentligt mere lydtæt end den gamle, og Herbert derfor tager mindre imod mig i døren, fordi han simpelthen ikke kan høre mig komme. Til gengæld skal den låses manuelt med en nøgle, hvor den gamle bare skulle smækkes, og det betyder, jeg ikke kan smække mig ude, hvis jeg glemmer at tage mine nøgle med mig. Det har jeg ret meget optur over.

10. Jeg synes, skridsikre måtter i et badekar er simpelthen så grimme. Men spørgsmålet er, hvor mange gange jeg skal glide, mens jeg er i bad, og være sikker på, at nu dør jeg, før jeg bukker under og investerer i en. So far no luck.

Kommentarer (12)

 • Du må på jagt efter en marginalt-mindre-grim-end-de-andre skridsikker måtte! 😆

  Og hoveddør uden smæklås er et absolut krav i mit liv. Jeg har simpelthen ikke tal på, hvor mange gange jeg har smækket mig ude de steder jeg har haft sådan en satan på min dør, men hvis jeg havde en krone for hver gang ville det have været deprimerende godt betalt. Da jeg var 36 viste det sig så, at jeg har ADHD, og selvom det ikke er mindre frustrerende at tænke tilbage på, så er det i det mindste meget rart at der egentlig var en forklaring. En af de allerførste ting jeg tjekkede dengang jeg købte det her hus var hvilken slags lås der var på døren, fordi hvis det var en smæklås skulle den prompte forvises fra mit hjem! Det var heldigvis en manuel lås der allerede var i, og således kunne jeg endelig begynde mit smækfrie liv ❤️

  • Det er så besværligt at låse manuelt, men det er det hele værd! Jeg er meget glad for at slippe for den bekymring!

 • Jeg har hørt om sådan noget spray man kan sprøjte på fliser, så man ikke skrider/glider i badeværelset. Måske var det et bedre alternativ end måtter. Det har jeg i hvert fald selv overvejet at købe 😊

 • Du må lige google:
  skridsikre klistermærker til badekar

  Der er sket stor og funky udvikling på området, siden den “klamme, hvide gummimåtte”‘s tid 😉

Der er lukket for kommentarer.