Jeg er jo Bridget Jones #539

1. Ventede på et opkald fra en person, hvis nummer jeg ikke havde, så da min telefon ringede med et ukendt nummer, tog jeg den. Det var en telefonsælger.

2. Når man igen smadrer sin lilletå ind i et bordben og tager sig selv i at halvråbe: “Hvorfor skal du altid være fucking i vejen?!” af bordet.

3. Der er sådan et fancy bageri, der har en fastelavnsbolle, jeg virkelig gerne vil smage. Nu er jeg to gange taget derhen med det ene formål, og de har været udsolgt begge gange.

4. Jeg fandt en tyver i vaskemaskinen den anden dag og var lidt hverdagslykkelig og tænkte, at karma måske havde besluttet, jeg havde fortjent det.

5. …En time senere gik jeg ned i vaskekælderen igen kun for at konstatere, at nogen havde taget mit stadig fugtige tøj ud af tørretumleren og smidt deres eget ind. Så meget for god karma.

6. Var ved at lave en omelet, og da jeg skulle vende den, formåede jeg på en eller anden måde ikke at ramme panden ordentligt, så halvdelen af den røg ned på komfuret i stedet.

7. Den anden dag var jeg på vej op ad trappen til min lejlighed, men jeg var distraheret af, at jeg var et spændende sted i min lydbog, så jeg gik en etage for langt op og opdagede kun min fejl, da jeg kunne se, at jeg stod foran en skinnende ny hoveddør, og jeg har jo som bekendt ikke fået min skiftet endnu.

8. Er begyndt at drømme lidt om min næste USA-destination, og har set mig lun på bl.a. North og South Carolina, men jeg bliver ved med at falde over en fastfood-kæde ved navn Culver’s, som bliver rost til skyerne, så nu overvejer jeg lidt, om turen i stedet skal gå til midtvesten, så jeg kan få prøvet den.

9. Spritny pakke vatpinde. 100 styk. Tabt ud over hele badeværelsesgulvet.

10. …Klip til Herbert, der forsøger at stikke af med så mange, han kan slæbe.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.