Metablogging og den store hårglatningsdag

collageghjk
Det er på mange måder enormt ironisk, at jeg flere gange i dag har bitchet over bloggere, der kun blogger om deres liv som bloggere, fordi det bliver lidt mere meta, end jeg er god til. Min meta-tolerance er faldet lidt, efter jeg blev færdig på uni. Ironien kommer så i, at jeg nu har tænkt mig at fortælle om min dag, som er den mest bloggede bloggerdag, jeg muligvis nogensinde har haft. Shoot me now.

Dagen startede i Hvidovre. Min cykel og jeg stod af på stationen og satte i øsende regnvejr kurs mod en bager. Jeg skulle spise morgenmad med Elisabeth og Tina, og sidstnævnte havde vinket med en vognstang om, at hun helst så, jeg havde en jordbærtærte i hånden, når jeg dukkede op. Det medførte ti minutter ekstra i regnvejret, og da jeg endelig kom indenfor i varmen, var jeg nødt til at bede om et håndklæde, fordi det alligevel ville være for upassende at vride mit hår ud på gulvet.

Jeg har elsket Elisabeths hus på afstand i en evighed. Det hedder Palæ Pompøs, og hvis Astrid Lindgren havde levet i dag, ville hun have våde drømme om det hver eneste nat. Det er rendyrket hygge. Og så var det kulissen for den ugentlige videoblog, de to damer laver, som jeg havde lovet at medvirke i. Fuck, det var sjovt. Jeg blev testet i, hvilken slags blogger jeg er (noget med katte og klamydia), om jeg ville blive en god mor (noget med Snickers og at lugte til bleer), og så fik jeg en bunke spørgsmål stillet af folk fra instagram.

Et af spørgsmålene gik på, hvorfor jeg aldrig glatter mit hår, og svaret må I vente med, til videoen kommer ud (jeg skal nok linke!), men da jeg et par timer senere fandt mig selv på Cock’s and Cows med MM (jeg sagde jo, det var en rendyrket bloggerdag!), ville hun også gerne vide, hvorfor man altid ser mig ganske gennemkrøllet. Og det udviklede sig på en eller anden måde til en aftale om, at hun en dag skulle glatte mit hår (vi er åbenbart 15?), og eftersom vi på torsdag har en date til et sprutevent (fri bar, fuck yeah!) blev det pludselig bestemt, at torsdag skulle være den store dag.

Det kan måske synes som en lille ting, det der med at få glattet sit hår. Men det er nok mest, hvis man ikke har prøvet at glatte mit hår. Faktisk er det aldrig lykkedes mig at gøre det succesfuldt. Ikke forstået på den måde, at det ikke bliver glat, det gør det, det bliver bare aldrig pænt. Resultatet ligner altid mest af alt en af de der virkelig billige akrylparykker, man kan købe omkring fastelavn: Helt stridt og tørt og ganske unaturligt at se på. Og på den måde er det jo et skidegodt projekt at sætte sig for, inden man skal til fancy event (som jeg jo immervæk ikke bliver inviteret til mange af!), hvor der garanteret er pæne mænd, man bør forsøge at gøre et semigodt indtryk på.

Med andre ord bliver det en stor uge på Miriam-fronten. Videoblog feat. blelugtning om onsdagen, hårglatning og sprutevent om torsdagen, og så, gætter jeg på, tømmermænd om fredagen. Skidegodt. Og nu skal jeg nok afslutte metabloggingen for i dag!

PS: Undskyld den absurde mængde parenteser i dette indlæg. Jeg har et afhængighedsproblem.

Kommentarer (28)

Der er lukket for kommentarer.