Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Hvorfor jeg dumpede ham #3

førstHermed runde tre med totalt værdige grunde til, hvorfor I har dumpet en mand! 😀 Til de sure: Ja, vi er overfladiske. Vi ved det godt. Det er det, vi gør grin med. Og vi gør i øvrigt grin med det igen i næste uge, så indsend jeres egne mere eller mindre irrationelle dumpinggrunde her. De to første indlæg med dette emne kan læses her og her.

ijkmhnik oijkhjuioujyhijnbhjuikop kijuhjhbgju kjbhjuikuyhj kjhuikoiuh likujnmbghju lkbghyuiouytgyuhj lkjhnjuio0p lkjmnhbgjuikop loikkmjnhjki lokijuhgfoikjhgftgy oiujhyugjiop oiukjhgfgtyu ujhkmnhjksidst sidstsidst

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.