Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Hvorfor jeg dumpede ham #2

først

Husk at have in mente, at der ikke er konsensus mellem kvinder om, at dette er legitime dumpinggrunde. Både i sidste indlæg og dette er der fx ting, der for mig ville være dediceret tiltrækkende kvaliteter i en mand. Folk er mærkelige, og folk er forskellige. Og det er det, vi griner af. Vi griner i øvrigt videre i næste uge med samme tema, så leg endelig med lige her. 🙂

iuikjhjuio iujnbghyuji iukjhjuikolpoi iukjhkio iukjhnkloikujyhgt jhgjkl kijumnhbgjui kjhjkmjnhb kjhmnbhj kjhnbhjk lkjmnbghjk oiujhyugjiop ujhjuiko ujmjbhjuki uyhjkmjhnusidstsidstsidst

Comments (17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.