Klummen

kijuhjk

Ført og fremmest tak. Jeg havde udskudt og udskudt mandagens indlæg af frygt for, at det ville ende med et af de der kommentarfelter, der virkelig går ind og fucker hele ens dag op. I stedet var der ikke en eneste negativ kommentar. Ikke én. Til gengæld var der ros og opbakning langt over mine spinkle forhåbninger. Så tak. Tak for tillid og trofasthed og fordi I får mig til at føle, at vi er på samme hold. Det bliver man simpelthen så glad i låget af.

Og nu til indlæggets egentlige fokus: Den vakse læser vil måske kunne huske, at jeg i denne måned skulle have haft en klumme i Woman. Altså i selve bladet. Men så gik jeg hen og sagde op, og det er selvfølgelig ikke så fedt at pushe en blogger ud i bladet, der forsvinder, når måneden er omme. Derfor ligger klummen nu i stedet på Woman.dk, hvor det så selvfølgelig til gengæld er ganske gratis at læse den. Jeg synes, de har ændret lidt i den grammatisk (der mangler fx et punktum efter “motionsmotivationen” og “træningskliché” er totalt i ét ord?!), men ellers er den ganske, som jeg i sin tid formulerede den. Og så elsker jeg i øvrigt, at dens tags er #motion og #fitness. Hvem havde nogensinde troet, jeg skulle skrive noget med det tema? 😀

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.