Rabatkode til Roccamore – der gælder i et år!

Reklame

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er faldet med et brag for Roccamore. Og det er I muligvis også – I hvert fald var der så fuldstændigt overvældende tilslutning til konkurrencen, at Roccamore og jeg blev enige om at stikke hovederne sammen igen. Denne gang har vi kreeret en rabatkode helt specielt til jer. Here’s the thing: Roccamore er stadig et relativt nyt brand, og for dem er jeres mening alfa og omega. De har derfor stykket et par spørgsmål sammen, som man skal svare på for at få sin rabatkode. Vi taler bogstaveligt talt ét minut, spørgsmålene er fuldstændigt lige til, og I bliver ikke i smug skrevet op til et nyhedsbrev eller andet spam. Formålet er udelukkende at hjælpe en dansk designvirksomhed med at udvikle deres forretning. Til gengæld vil I efter at have deltaget modtage en rabatkode på 15%, der virker hele det næste år.

Det fede er, at man ikke er tvunget til at bruge koden lige nu og her (omend Miss Presley er den perfekte efterårsstøvle!), som det ellers ofte er tilfældet med rabatkoder. Man har tid til at vente til fx sin fødselsdag eller en anden begivenhed, hvor man skal fejre noget stort og har lyst til at forkæle sig selv. Et år, guys. Det er seriøst lang tid at have sådan en kode i ærmet. Og for en god ordens skyld skal jeg selvfølgelig sige, at koden også fungerer som affiliate, hvilket betyder, at jeg får en lille procentdel af jeres køb i kommission, hvis I anvender den.

[Spørgeskemaet er ikke længere tilgængeligt.]

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.