Shhh… #137

førstEn dag forsinket, men der var lige noget knas med flytning af bloggen. Hvis I oplever nogle tekniske problemer, så råb op! Ellers er det som altid lige her, man indsender sine egne hemmeligheder. Det er helt anonymt og dejligt katartisk! 😀

,mjnhuikoliuj dfghjk kjk,mnjkol kmjhkiujh kmnhjkloiujh kmnjhkoliujh lkjhjkiop lkjhjklokj oiuikjhjuikop oiujioklkmjnkio oiujkjhuio ælkjhjuikopsidst sidstsidst

Kommentarer (19)

 • Det her er det første i indlæg, jeg læser, siden du hat skiftet til Bloggers Delight, og jeg har et lille spørgsmål:
  Jeg læser med via Bloglovin. Som ved de fleste Bloggers Delight blogs, så kan man ikke læse indlægget direkte i appen, men man må nødt til at trykke ‘Læs vider’e for at komme til det. Er det noget, I selv (altså hver enkelte blogger) vælger? Måske er det bare mig, men jeg synes, at det er nemmere for læseren, at man undgår at skulle trykke videre.
  Samtidig så kan jeg godt se ud fra et kommercielt perspektiv, hvor man måler trafik etc., at de måske er nemmmere at gøre, hvis man netop ikke læse i indlægget i Bloglovin.

  • Det er klart nemmere for læseren ikke at skulle klikke sig videre, men det er enormt ødelæggende for bloggeren. Dels stjæler Bloglovin’ ens sidevisninger, så de slet ikke registreres hos bloggeren, hvilket er problematisk, fordi man både er aflønnet i forhold til sine sidevisninger og bliver tilbudt spons på den baggrund, og dels registreres jeres sidevisninger så ikke i statistikken, så det er umuligt for bloggeren at få et reelt overblik over, hvilke indlæg der er populære og hvilke, man måske skal holde lidt igen med. Så ja, det er irriterende, men det er faktisk Bloglovin’, der er skurken, fordi de har valgt at stjæle sidevisningerne, som i princippet tilhører bloggeren. 🙂

   • Tak for svar 🙂 Jeg tænkte nok, det var pga. det, og det er helt fair.

    Generelt tak for dine svar på spørgsmål som disse. Din gennemsigtighed som blogger er virkeligt fantastisk.

 • Til dig der syntes det er synd at vaske din søns bamser. Jeg kan tage mig selv i at “putte” min datters dukker og bamser, det er jo synd hvis de fryser eller ikke sover godt hele natten 🙈

 • Jeg læste det så lige som “min søns babser” – og var sgu da lige ved at tilkalde børneværnet, da jeg nåede til det med vaskemaskinen, hahahaah! 😉

 • Dejligt at det er blevet hurtigere at komme ind på din blok. Hos Benjamin tog det altid (på alle deres blogs) ret lang tid. Det er løst med din flytning 😀

 • Dig der vil være præst, du skal endelig ikke holde dig tilbage på grund af dit sexliv. Jeg kender altså nogle ret kinky præster. Du har stadig ret til at have et privatliv, uanset hvad du arbejder med.

 • Jeg følger også Samantha’s råd om at ornani giver en ekstra glød… Dog mere inden jeg skal på date eller fest.. haha jeg tror er nu sikker på, at det hjælper!

 • Dig der gerne vil være præst. Kender en præst, og set ud fra hendes opførsel, gøren og laden, er jeg ret så sikker på, at hun aldrig kommer i himlen – hvis det altså er det, man tror på. Gud er på ingen måder særlig kræsne med “sine udsendte”. 😊

 • Til dig med præsten, hvis gud ikke er alt favnende, så er gud ikke troværdig.

  Til dig med juicetisset, jeg er også begyndt at tænke i Miriam hemmelighed.

Der er lukket for kommentarer.