Photoshoot-ordren

collage-boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Reklame – inderholder affiliatelinks

Jeg har tøjkrise. På fredag har jeg et vaskeægte photoshoot, og alt, jeg ejer, ser pludselig meget akademikerstøvet ud. Shootet er et slags farvel til Woman – jeg medvirker i en artikel i novembernummeret, der handler om, at jeg gik prof med bloggen (eller i hvert fald forsøger på det), og til den skal de altså bruge et billede. Af mig. Taget af en professionel fotograf i et professionelt fotostudie. Fuck me.

Jeg er begyndt mere og mere at ty til Boozt i tøjkrisesituationer. Dels kommer tøjet i løbet af to dage, og dels er det piece of cake at returnere det, fordi man ikke skal bruge en printer, som jeg ikke har. Asos, I’m looking at you! På vej til mig nu er ovenstående ordre, og jeg håber inderligt, at en af de kjoler er svaret på mine drømme, for ellers er jeg screwed! 😀

De links I finder i dette indlæg er alle affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind og køber noget, så får jeg en procentdel af salget i kommission. Man skal ikke partout købe præcis det, jeg linker til – siden registrerer bare, at I kommer ovre fra mig og så kører affiliatebussen! Husk, at man altid kan finde affiliatelinks til de webshops, jeg samarbejder med under fanen ‘Støt bloggen‘. Lige i disse dage er affiliateindtægten alfa og omega for mig, for der er en ret lang opstartsperiode hos Bloggers Delight, hvor jeg ikke tjener en hujende fis, fordi arbejdet først skal udføres, kampagnen afsluttes, og kunden derefter betale, før min konto får glæde af resultatet. Så derfor ekstrastor tak til de af jer, det hjælper via affiliate i denne tid. Jeg elsker jer! <3 (Undskyld, men overhovedet ikke undskyld for teenagehjertet! 😀 )

Kommentarer (18)

 • Jeg købte for 1000 på asos med dit link. Jeg havde fundet en masse og lagt i kurven, og så åbnede jeg asos fra din “støtte-side” og gennemførte ordren. Så får du det ikke?
  Synes faktisk at det kunne være fedt hvis man kunne se hvem man støttede på webshoppen? Ved godt at det nok ikke ville være en succes, men når man klikker på links fra mange blogs glemmer man lidt hvem man er ved at støtte 😉

  • Jo, så burde jeg få det! Tak! Ja, det kunne faktisk være ret fint, men jeg tror, vi ville få svært ved at få butikkerne til at indføre det.

  • Ja. Eller dvs, man får først ‘bekræftet’ sin indtjening, når returneringsperioden er slut, og så får man udbetalt det, der ikke er blevet returneret igen. 🙂

 • Hvor er det fine kjoler. For en kjole-junkie som mig… Fotoshoot er altid skide grænseoverskridende – har lige været der. Og det var presset 😬

 • Du kan altså ikke være bekendt at linke til den smukke samsøe kjole og så er den kun tilbage i S og M, du må lige sige til hvis du ikke vil eje den, så vil jeg måske, altså hvis du har købt en størrelse jeg kan passe 🙂
  Den er godt nok fin! 😀 Men det er de nu alle sammen..

  • Undskyld! Jeg havde faktisk ledt efter flere størrelser rundt omkring på nettet, men den er vist ret populær!

  • Det håber jeg også, men desværre havde de den ikke i min sædvanlige størrelse, så jeg er bange for, at den bliver for lille. 🙁

Der er lukket for kommentarer.