Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Photoshoot-ordren

collage-boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Reklame – inderholder affiliatelinks

Jeg har tøjkrise. På fredag har jeg et vaskeægte photoshoot, og alt, jeg ejer, ser pludselig meget akademikerstøvet ud. Shootet er et slags farvel til Woman – jeg medvirker i en artikel i novembernummeret, der handler om, at jeg gik prof med bloggen (eller i hvert fald forsøger på det), og til den skal de altså bruge et billede. Af mig. Taget af en professionel fotograf i et professionelt fotostudie. Fuck me.

Jeg er begyndt mere og mere at ty til Boozt i tøjkrisesituationer. Dels kommer tøjet i løbet af to dage, og dels er det piece of cake at returnere det, fordi man ikke skal bruge en printer, som jeg ikke har. Asos, I’m looking at you! På vej til mig nu er ovenstående ordre, og jeg håber inderligt, at en af de kjoler er svaret på mine drømme, for ellers er jeg screwed! 😀

De links I finder i dette indlæg er alle affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind og køber noget, så får jeg en procentdel af salget i kommission. Man skal ikke partout købe præcis det, jeg linker til – siden registrerer bare, at I kommer ovre fra mig og så kører affiliatebussen! Husk, at man altid kan finde affiliatelinks til de webshops, jeg samarbejder med under fanen ‘Støt bloggen‘. Lige i disse dage er affiliateindtægten alfa og omega for mig, for der er en ret lang opstartsperiode hos Bloggers Delight, hvor jeg ikke tjener en hujende fis, fordi arbejdet først skal udføres, kampagnen afsluttes, og kunden derefter betale, før min konto får glæde af resultatet. Så derfor ekstrastor tak til de af jer, det hjælper via affiliate i denne tid. Jeg elsker jer! <3 (Undskyld, men overhovedet ikke undskyld for teenagehjertet! 😀 )

Comments (18)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.