WTF: Hvorfor jeg dumpede ham

først

Det her emne, ikke? Hold nu kæft, hvor er det sjovt at se, hvad der er dealbreakere for forskellige mennesker. Jeg ser meget frem til at modtage vrede mails fra mænd, der mener, vi er håbløst overfladiske og totalt selv ude om at være single. Hvilket der måske kan være noget om! 😀 Det her tema kommer i hver fald til at køre et par uger mere, så keep ’em coming!

Apropos ingenting, så kører P3 Barometeret i næste uge med emnet ‘hemmeligheder’, og jeg er i den forbindelse blevet kontaktet for at høre, om jeg kunne sætte dem i kontakt med nogen, der har indsendt hemmeligheder til bloggen og gerne vil tale om det i radioen. Men hemmelighederne er virkelig 100% anonyme, så jeg aner bogstaveligt talt ikke, hvem der har indsendt. Men jeg kan  altid spørge: Hvis nogen skulle have lyst til at medvirke i deres program – I vil stadig være anonyme, og I behøver ikke afsløre, hvilke hemmeligheder er jeres, så smid mig en mail på miriam1313@hotmail.com – så sender jeg jer videre til Barometeret. 🙂 (EDIT: Jeg har vist fået dem, der skal bruges nu. Tak!)

dfghjuk dfghyujiko dfrtyujhgf fdgtyuikjhgfvb fghjbvfgtyhuj fgtyhujkjhgtyu fgyujkjhgfgh ftyuikjhg ftyuiolkjh ghjjghy ghjkghjkl ghjmnbvg ghnbvghj gyujkjhgyhuji hjnbghjkuyghgj iuyuikjhg oiujkjnhbg Udklipsidst

Kommentarer (30)

Der er lukket for kommentarer.