Emmys 2016 ifølge Miriam

Jeg skal bundærligt indrømme, at jeg faktisk troede, Emmy-uddelingerne havde fundet sted i år. Men det havde de ikke, og gudskelov for det, for så får jeg lov til atter at bilde mig selv ind, at jeg er en slags modekritiker, selvom jeg absolut intet har at have det i og mest bare råber for at råbe. 😀

I år synes jeg dog faktisk, det var en meget vellykket rød løber, og jeg havde ret svært ved at skære mine favoritter ned til to. De endte til sidst som følger:

emmy1

Jeg er smaskforelsket i printet på Kristen Bells kjole, og det er en meget klog beslutning, at man har valgt at holde resten af kjolen nogenlunde enkel (men stadig smuk!), så der ikke er for mange ting, der kæmper om ens opmærksomhed. Jeg hader den der lace-up-i-kavalergangen-tendens, der er moderne lige nu, så jeg er overrasket over, at jeg blev så vild med en kjole, der kører lidt efter samme koncept. Her ser det bare elegant og sexet ud i stedet for tacky, til dels takket være den høje hals. Og så sidder kjolen i øvrigt på Stephanie Corneliussen, der er pæredansk.

emmy5

Værre er det straks med de næste levende billeder. Jeg er virkelig ikke vild med hele det sektleder-look, Lawrence Fishburne har kørende. Hvad angår Laura Carmichael, så vil jeg gerne have, vi lige får skrevet ned et sted, at skriggul og pastellilla ikke passer sammen. Bare så andre ikke begår samme fejl i fremtiden.

emmy3

Sarah Paulson ligner julepynt. Igen. Anika Noni Roses kjole minder mig også om en opsang, jeg har givet før: Bare fordi man kan lave en gallakjole ud af et bruseforhæng, betyder det ikke, at man skal.

emmy2

Amy Poehlers kjole burde helt bestemt sidde på 80-årig. Og så ligner den i øvrigt, hvordan jeg forestiller mig, kunstigt græs ser ud, hvis man bestiller det på eBay. I ved, ikke helt det, man havde i tankerne. Amanda Peet har seriøst et stort, gult M midt på brystet. Ba da ba ba bah, I’m not lovin’ it.

emmy4

Arh ja. Hvad der i min optik er aftenens værste look. Silhuetten på Anna Chlumskys kjole minder mig allermest om, da jeg gik på efterskole, og pigerne lånte deres kærestes alt for store hættetrøje, så den posede omkring hofterne, indtil elastikken forneden fik den til at gå indad lige der midt på låret. Kappen hjælper ikke på noget. Ej heller at materialet er… Min mormors sengetæppe? Vi runder af med Tom Hiddleston. Ikke fordi hans outfit er grimt, men fordi han er single igen, og jeg gerne vil giftes med ham.

Billeder herfra.

Kommentarer (32)

 • Miriam, du gør det godt! Det samme gør Kristen Bell og hendes kjole (der er jeg helt enig med dig), samt din afsluttende bemærkning om Tom Hiddleston – det er så vigtigt, at han er single igen! 😉 Håber du får en god mandag aften 🙂

 • Jeg er enig med dig langt hen af vejen. Lawrence Fishburnes sektleder-look er en rammende beskrivelse, adr.

  Men jeg er ikke enig mht. den skriggule og pastellilla. Jeg synes faktisk det er en ret fin sammensætning – og jeg kunne godt tænke mig at vide, om andre har det lige som mig? 🙂

  • Det der der jo nok, ellers ville hun næppe være gået ud i det. Der er også en på Facebook, der har skrevet det samme, meeeeen. Selv hvis jeg kunne komme over farvesammensætningen, så er det stadig ikke et godt look for mig. Det lette skørt med den tunge overdel og de kiksede blomster. Nej. Det prøver for hårdt at smelte kontraster sammen, og resultatet er forceret.

  • Janne, jeg har slettet din kommentar om Kristen Bell. Indlægget er skrevet ud fra en humoristisk vinkel, og negative kommentarer om personers udseende (frem for deres tøj) vil jeg helst ikke lægge platform til. 🙂

   • Hvis du kan forklare mig, hvordan din kommentar var ment, så skal jeg bestemt gerne tage min moderation op til genovervejelse – for ja, det skrevne ord er meget svært! Jeg vurderede, at hvis nogen havde skrevet sådan om mig, så var jeg blevet såret. Og det vil jeg helst være fri for. Også selvom hun ikke læser det. 🙂

 • Skægt at du synes, at Amy Poehlers kjoler ligner kunstgræs fra eBay. Jeg synes det ligner andemad. Du ved, det snask som altid ligger i et hjørne af søen?

 • Stort applaus for dette indlæg. Du gør det fantastisk som modekritiker.. Du fremhæver de helt rigtige, men en anden gang må du gerne finde flere gode kjoler… Og spot on at slutte af med Tom… Det gør jo bare en lidt glad indeni…!

 • Jeg elsker virkelig de her indlæg. Du skriver så rammende på alle outfits, også dem man ikke selv havde lagt mærke til. Jeg havde slet ikke set Anika Noni Roses kjole som et badeforhæng før jeg læste det. 😀
  Og forresten, jeg sad og læste en artikel på BT og fandt denne i relaterede: http://www.bt.dk/danmark/schyy…-smugkig-i-danskernes-dybeste-pinligste-og-saftigste-hemmeligheder

Der er lukket for kommentarer.