Kommentarer (10)

  • Årh, dig med ønsket om at dø. Jeg ser håb for dig. Hvis du virkelig inderst inde ønskede det, så ville du ikke ønske at følelsen gik væk. Hvis du ikke kan leve for din egen skyld lige nu, så lev for din mor/far/søster/onkel/veninde – hvem som helst som du elsker, indtil du igen en dag kan leve for din egen skyld. Det virkede for mig. Og selvom det virker håbløst nu, så er der lys på den anden side – det lover jeg.! Jeg sender dig mange varme tanker og knus <3

    • Til dig med ønsket om at dø..
      Jeg vil sige, som Sonja siger til Isak i SKAM, hvis det ser for uoverskueligt ud så tag det dag for dag, og hvis dét er for udoverskueligt, så tag det minut for minut. Man kan godt føle at man ikke kan golde det ud længere, men man KAN også komme hel ud på den anden side!
      Forsøg evt at tage til lægen og tal. Tal med nogen omkring det! Du skal ikke gå alene med den slags tanker <3

  • Dig med mozzarella… Gør også det samme – også da jeg i mine unge dage arbejdede som kasseekspedient i Mad & Vin (Magasin). Så kunne “de” lære det!

Der er lukket for kommentarer.