Da jeg ikke fik et billede med William fra SKAM…

skjermbilde-2016-06-03-kl-14-06-24_0Sneglcilles fredagsbar løb af stablen igen i går, og jeg mødte atter trofast op, fordi jeg jo er i den heldige situation, at jeg ikke har børn, og min Tinder-mand er for travl til at ses, så derfor var det nærliggende at smutte på Blume og drikke sig en kæp i øret.

Det gik godt. Jeg tyllede Facet Mules som en motherfucker og nåede allerede kl. 19.30 punktet, hvor jeg begyndte at fortælle folk, at jeg faktisk nok var fuld, og at det jo sådan set var lidt pinligt, fordi klokken kun var 19.30. Sharing is caring.

Som aftenen skred frem, faldt folk så småt fra, som folk jo gør, og til sidst var der kun Nana, Alexandra og jeg tilbage. Og så var det, at Nana pludselig vendte sig mod mig med vanvittig ophidselse i øjnene og hvinede: “William fra SKAM er her!” Og jeg kiggede overbærende på Nana, som trods hypen er mere bidt af SKAM end de fleste, og sagde rationelt. “Gu’ er han ej. Det er ikke ham. Hvor meget har du egentlig drukket? Du har SKAM på hjernen.”

Men så fik jeg set efter. Sådan rigtigt. Og min kæbe faldt til jorden i en sådan grad, at Alexandra kiggede på mig og sagde: “Miriam, du kan ikke se sådan ud. Du er nødt til lige at finde et andet ansigtsudtryk.” Og det forsøgte jeg så på, mens Nana og Alexandra fik mast hver deres selfie ind. Men ak, lige som jeg tog mig mod til at gøre dem kunsten efter, stak William i baren, og da det rygtedes, at han var på stedet, begyndte der hurtigt at danne sig en kødrand af bedårende piger omkring ham. Jeg forblev ganske selfieløs.

Det var dog en ganske nydelig trøstepræmie, at han senere kom og bød mig op til dans på et tidspunkt, hvor jeg sad på en stol og mut suttede i min drink, mens jeg netop surmulede over mit manglende selfie. Og så dansede vi. Han er virkelig meget sød, ham William. Og pæn. Også helt uden Noora.

Og så synes jeg i øvrigt, vi i fællesskab skal ignorere, at han kun er 19 og jo egentlig faktisk hedder Thomas, for ellers bliver ovenstående indlæg pludselig lidt upassende, ikke? Ser man bort fra det, er det alt sammen meget Dylan McKay. 😀

Kommentarer (40)

Der er lukket for kommentarer.