Specialet i tal

hiddles_counting_gif_by_icefloe_artsoul-d5j6pdo

Gange jeg tænkte: “Hvad fuck var der galt med dig, Bram?!”: 54

Kanelgifler spist: 1000 (Mindst.)

Frustrationstårer: 78.

Drømme om vampyrer: 17

SU-lån: Alt for mange cifre.

Gange jeg var i bad den sidste uge inden aflevering: 1

Timer tilbragt i Vester Kopi: 3½

Dreadlocks som følge af kronisk knold på toppen af hovedet: 12

Gange Frank har været en kæmperøv: 182

Stresscigaretter røget: 3 (Meget stolt!)

Gange jeg korrekturlæste: 4½

Antal tegn: 159.161

Afleveringstidspunkt: 13.07

Karakter: 10

Kommentarer (27)

 • Tillykke! Hvor er det sejt! Det lyder som en ret vild proces (og det er noget jeg skal igennem om et lille års tid).

 • Fik du 10?! Sådan! Jeg vidste du kunne klare det <3
  Du er for vild. Et kæmpe tillykke og knus til dig 🙂

 • Kl 13.07?! Troede den skulle afleveres kl 12?
  FLOT karakter! Hvor er det stærkt gået!!

 • Kæmpestort tillykke! Jeg vil give min halve arm lige nu for et 10-tal for det speciale, jeg skal aflevere d. 1. august – det bliver en lang sommer med forhåbentlig rigtig dårligt vejr. #sorrynotsorry

 • Tillykke!!! 😀 Sidder selv i den situation, at jeg skal op og forsvare mit speciale her på mandag! Og enhver succeshistorie omkring andres specialer giver mig en falsk tryghed om, at alt nok skal gå ift. min eksamen også, haha. Så tak!

 • Wow, sikke en flot karakter! Godt kæmpet Miriam 🙂
  Også godt gået til Frank, imponerende statistisk af Den Grå Eminence!

 • Godt gået! Du ER jo Bridget Jones! 😉

  Personligt glemte jeg lissom alt om, at jeg egentlig havde været en veltilfreds ikkeryger i mange år, da jeg selv skrev speciale, så jeg begyndte at ryge det meste af en pakke, hver gang der var alkohol involveret. Ogøhm det gør jeg sådan set stadig … Tsk, tsk. Nå, men tre stresscigaretter må altså være det, man i Bridget-terminologi kalder “v.v.g.”, hvis du spø’r mig! Og det med vampyrdrømmene må da være tilpas absurd til, at det kan inspirere til noget skægt i en af dine måske kommende chic-lits 😉

 • Hvor er du sej!
  Må man ikke godt få lov at høre mere/læse det? Det virker virkelig interessant 😀

  • Jeg tror det desværre ikke. Emner er meget teoretisk og det bliver hurtigt røvsygt, hvis man ikke har en interesse for engelsk litteratur i 1900-tallet, så det er nok ikke helt blog-materiale. 🙂

  • To eksamensgaver og utællelige indlæg feat. Ben & Jerry’s. De burde virkelig stikke mig nogle penge for al den reklame, de får! 😀

 • Antal gange jeg fik kuldegys da jeg læste du fik10: 1
  Hvor er der bare fuldt fortjent. Godt arbejde, både med speciale og blog!!! Tak fordi du er så pisse cool.

 • For helvede Miriam, når der er noget at prale af, så skal man sgu da prale…
  TILLYKKE med specialet. Sejt gået.

 • Stort tillykke! Og lyder spændende med Bram og Dracula – fulgte selv et gotisk litteratur fag på engelskstudiet, så har været Dracula igennem et par gange.

 • TUSINDE tak, allesammen! Hvor er jeg glad for, at I har heppet og er så glade på mine vegne. Det gør lige det hele lidt bedre!

Der er lukket for kommentarer.