WTF: Stupide mandecitater

pattern

Så. Mange. Indsendelser. Tak! Jeg endte med at kalde konceptet for WTF, for jeg synes, det kan gå til det meste, men måske ændrer jeg mening på et senere tidspunkt. 😉 Det kan godt ske, vi kører et ekstra indlæg med lige netop dette tema, fordi der ellers går for meget guld tabt. (Så indsend gerne flere!) Virkelig deprimerende, i øvrigt, at måske 75% af indsendelserne handler om mænd, der ikke forstår, at det er virkelig upassende at komme med nedladende kommentarer om en kvindes krop – om det så handler om hendes ansigt, hendes vægt eller størrelsen på hendes bryster. Kæft hvor er det nederen… Men lad os anvende muligheden til i fællesskab at rulle med øjnene og grine lidt af mændene fra Mars.

Without further ado er her et udvalg af sjove, sørgelige og slet og ret formidable replikker, I har fået serveret af det modsatte køn 😀 :

 • “Hvad er det for nogle streger, du har på siden??” (Strækmærker….)
 • “Release the hounds” (Da han tog min bh af for første gang.)
 • “Det føles bare så økologisk at være sammen med dig…” (?)
 • “Du ligner en mummitrold. Bare med bryster.”
 • “Nu ved jeg jo godt at du har en kæreste, men…”
 • “Forstår bare ikke, hvorfor du bliver sur når jeg sender dick-pics?!”
 • “Det er egentlig sjovt at dig og din papbror ikke er i familie, når i begge to har tykke ben..”
 • “Du ligner et løg med pandehår.”
 • “Du har nogle gode blowjob eyes” – Øh tak, tror jeg?
 • “Du var mega lækker, dengang du var tynd.”
 • “Man gider jo ikke spise den samme bøf hver aften, vel?”
 • “Sig mit navn” (I sengen.)
 • “Du synes jo heller ikke selv, du ser godt ud.”
 • “Må jeg gerne få dit hår, hvis du klipper det af?”
 • “Din fisse savler helt vildt meget!”
 • “Jeg vidste ikke du var buttet uden tøj på. Hvis du taber 10 kg, kan vi ses igen – indtil da kan vi være venner.”
 • “Hun kan sgu da ikke tillade sig at opføre sig som en 10’er, når hun kun er en 5’er.”
 • “Hold op, hvor du ligner en mand, nu jeg ser dig i virkeligheden.”
 •  “Din mors røv er den pæneste røv jeg har set!”
 • “Eej, bruger du solsikkeolie til stegning? Mine forældre har altså altid lært mig, at man skal bruge oliven. Vi er nok bare lidt mere eksotiske end dig.” (Manden er pæredansk og kommer fra Aarhus…)
 • “Du har et virkelig dejligt hul.”
 • “Kvinders kroppe er bare grimmere end mænds når de bliver tykke.”
 • “Det er jo ikke, fordi du (mig, hans kæreste) ikke har gode bryster. Hun (hans ex) er bare særligt heldig på dét punkt.”
 • “Er du en fræk lille hun-ulv?”
 • “Jeg synes, situationen er meget Rachel-Ross-agtig. WE WERE ON A BREAK, siger jeg jo!”

Kommentarer (25)

 • Holy crap! Tænk at der findes så mange idioter. Jeg må have været virkelig heldig, synes aldrig at jeg får så dumme bemærkninger. Heldigvis er det fremragende underholdning. Måske knapt så sjovt i situationen.

  • Åh nej, håber aldrig det skifter navn til boys will be boys. Synes sgu ikke det er en begrundelse for at man må opføre sig som en idiot (at være hankøn, altså). Samtidigt med at man også skal huske på alle de søde mænd, der heldigvis findes 🙂

  • Boys will be boys bliver det ikke. Dels pga det Eva skriver, men også fordi ikke alle emnerne bliver manderelaterede. 🙂

 • Alt for fedt indlæg og perfekt titel ! 😀
  Men hold nu op hvor kan mænd dog være nogle rigtig røv***##*!!
  Heldigt der (muligvis) også er nogle gode mænd der ude, der tænker før de taler 🙂

 • Putter du ikke “WTF” i rullemenuen øverst så man let kan finde hvor man skal skrive

  • Det er jeg lidt tilbageholdende med, fordi jeg bruger den samme formular, hvor jeg blot skifter spørgsmålet ud hver uge. Folk læser sjældent, hvad der rent faktisk står, så hvis den ligger deroppe er jeg ret sikker på, jeg ville modtage indsendelser også fra de emner, der er overstået, fordi folk ikke fatter, emnet har skiftet, og det ville være virkelig forvirrende.

 • Haha…ham fyren der ville have mit hår synes vist bare at det var ret pænt. Jeg brokkede mig over at det var besværligt at have lange lokker og nævnte at det skulle cuttes af på et tidspunkt. Det kom dog til udtryk som en temmelig creepy forespørgsel ja 🙂

 • Hele vejen igennem sad jeg og tænkte “det er jo løgn, det er jo bare nogen der har fundet på det der!”. Min naive hjerne kan slet ikke fatte at der sidder så nederdrægtige mennesker rundt om i landet – og verden!!!

  (Jeg er klar over det ikke er opdigtet)

 • Jeg har siden igår tænkt: “løg med hår?” Jamen. Hvilken vej vender løget? Er det pillet? Er det hår på, som i ‘mug’, eller taler vi decideret frisure?! I need answers. Har i øvrigt tænkt så meget over det, at jeg kom til at kalde det “høj med lår”. Mon det stopper igen…?

Der er lukket for kommentarer.