Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Stupide mandecitater

pattern

Så. Mange. Indsendelser. Tak! Jeg endte med at kalde konceptet for WTF, for jeg synes, det kan gå til det meste, men måske ændrer jeg mening på et senere tidspunkt. 😉 Det kan godt ske, vi kører et ekstra indlæg med lige netop dette tema, fordi der ellers går for meget guld tabt. (Så indsend gerne flere!) Virkelig deprimerende, i øvrigt, at måske 75% af indsendelserne handler om mænd, der ikke forstår, at det er virkelig upassende at komme med nedladende kommentarer om en kvindes krop – om det så handler om hendes ansigt, hendes vægt eller størrelsen på hendes bryster. Kæft hvor er det nederen… Men lad os anvende muligheden til i fællesskab at rulle med øjnene og grine lidt af mændene fra Mars.

Without further ado er her et udvalg af sjove, sørgelige og slet og ret formidable replikker, I har fået serveret af det modsatte køn 😀 :

 • “Hvad er det for nogle streger, du har på siden??” (Strækmærker….)
 • “Release the hounds” (Da han tog min bh af for første gang.)
 • “Det føles bare så økologisk at være sammen med dig…” (?)
 • “Du ligner en mummitrold. Bare med bryster.”
 • “Nu ved jeg jo godt at du har en kæreste, men…”
 • “Forstår bare ikke, hvorfor du bliver sur når jeg sender dick-pics?!”
 • “Det er egentlig sjovt at dig og din papbror ikke er i familie, når i begge to har tykke ben..”
 • “Du ligner et løg med pandehår.”
 • “Du har nogle gode blowjob eyes” – Øh tak, tror jeg?
 • “Du var mega lækker, dengang du var tynd.”
 • “Man gider jo ikke spise den samme bøf hver aften, vel?”
 • “Sig mit navn” (I sengen.)
 • “Du synes jo heller ikke selv, du ser godt ud.”
 • “Må jeg gerne få dit hår, hvis du klipper det af?”
 • “Din fisse savler helt vildt meget!”
 • “Jeg vidste ikke du var buttet uden tøj på. Hvis du taber 10 kg, kan vi ses igen – indtil da kan vi være venner.”
 • “Hun kan sgu da ikke tillade sig at opføre sig som en 10’er, når hun kun er en 5’er.”
 • “Hold op, hvor du ligner en mand, nu jeg ser dig i virkeligheden.”
 •  “Din mors røv er den pæneste røv jeg har set!”
 • “Eej, bruger du solsikkeolie til stegning? Mine forældre har altså altid lært mig, at man skal bruge oliven. Vi er nok bare lidt mere eksotiske end dig.” (Manden er pæredansk og kommer fra Aarhus…)
 • “Du har et virkelig dejligt hul.”
 • “Kvinders kroppe er bare grimmere end mænds når de bliver tykke.”
 • “Det er jo ikke, fordi du (mig, hans kæreste) ikke har gode bryster. Hun (hans ex) er bare særligt heldig på dét punkt.”
 • “Er du en fræk lille hun-ulv?”
 • “Jeg synes, situationen er meget Rachel-Ross-agtig. WE WERE ON A BREAK, siger jeg jo!”

Comments (25)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.