Nyt koncept (i hemmelighedsgenren)!

Den vakse læser vil måske have opdaget, at jeg har sløjfet Læserhjælp-fanen. Der blev simpelthen ikke indsendt nok brugbare dilemmaer til, at det kunne holde sig selv kørende. Men det er stadig en favorit, når der er læserinvolvering, så derfor prøver vi nu noget nyt – denne gang lidt i dur med Hemmelighederne.

Hver omgang vil have sit eget emne. Fx dit pinligste øjeblik, mest mærkværdige sexoplevelse, værste julegave, bedste mor-citat, osv. Forud for indlægget vil det være muligt at indsende sine bidrag, og så udgiver jeg som altid en række af de allerbedste. I første omgang viderefører vi Sneglcilles glimrende liste om “ting du ikke skal sige til hende”, og vi er altså ude efter tåkrummende, flabede eller decideret stupide ting, du har fået at vide af en mand. Ingen baggrundsforklaring, bare replikken. For nemhedens skyld er indsendelsesformularen lige ovenfor, og det er naturligvis 100% anonymt. Jeg kan ikke se så meget som en IP-adresse.

Det eneste, vi mangler, er et navn til konceptet… Jeg var ude i noget “Læserne fortæller”, men det lugter lige rigeligt af Vi Unge, no? Er der nogen, der har et bedre bud?

Jeg håber, I vil lege med! 😀

Kommentarer (33)

Der er lukket for kommentarer.