Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Belønningslisten

treat-yo-self

Min mor ringede til mig i dag. Fra Primark. I Berlin. Jeg har nemlig ønsket, at hun hjembringer endnu et par af deres hæslige, pussenussede hjemmefutter til mig, og hun ville vide, hvilken farve var bedst. Jeg sagde selvfølgelig lyserød. Bagefter studsede jeg lidt over, hvor meget samtalen stod i kontrast til den diskussion, jeg var midt i, der omhandlede, hvorvidt victorianske mænd slår seksuelle, kvindelige vampyrer ihjel, fordi de (mændene) ikke vil indrømme, at de i virkeligheden lidt gerne vil voldtages. Jeg ved ikke med jer, men jeg foretrækker ofte shopping frem for overvejelser om latente længsler efter penetration. Derfor lagde jeg emnet lidt fra mig igen og vendte tilbage til at dagdrømme om alle de ting, jeg skal lave, når jeg har afleveret.

Dagdrømme er ca. 50% af specialeprocessen. Resten er 25% panik over, at man ikke aner, hvad man har gang i, og 25% reelt arbejde. I virkeligheden er jeg jo først lige gået rigtigt i gang med at skrive, men jeg glæder mig allerede virkelig meget til at aflevere. “Master has given Dobby a master’s degree.  Dobby is freeee.” 

Indtil videre ser hurra-jeg-har-afleveret-og-skal-belønne-mig-selv-listen sådan her ud:

  • Jeg skal have et par Louboutin’er. Rent faktisk gå ind i butikken og få hele oplevelsen i stedet for at gennemtrawle Trendsales og eBay efter semi-SU-venlige priser. Det bliver en kombineret afleverings- og 30 års-fødselsdagsgave til mig selv.
  • Jeg skal til frisøren. Måske skal jeg have lilla hår, måske skal jeg være skaldet. Man ved det ikke! (Jeg skal ikke være skaldet.)
  • Jeg skal holde ferie! Hvor, hvor længe eller med hvem ved jeg ikke, men det bliver skidegodt!
  • Jeg skal have en ny sofa, der bedre kan camouflere, at Frank hvæsser kløer i skidtet, når jeg kigger den anden vej.
  • Jeg skal vinde i Lotto for at betale alt ovenstående.

Comments (29)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.