New Love: Christian Louboutin Citoyenne 100

IMG_2857IMG_2835IMG_2859IMG_2842

Belønningslisten dikterede en tur i Christian Louboutin-butikken, hvor jeg for en sjælden (meget, meget sjælden) gangs skyld ville tillade mig selv at glemme alt om budgetter og økonomisk ansvarlighed og købe et par spritnye designersko til fuld pris. Jeg havde sat 5.000 fucking kroner af til den store dag.

Men. Da jeg endelig stod i butikken med foden i de smukkeste stilletter, så svigtede modet alligevel. Jeg kom til at tænke på, at de sko kostede det samme som mine faste udgifter for en hel måned, og at jeg om tre måneder ikke længere har en sikker indkomst. Hold kæft, hvor ville det være en flad fornemmelse at skulle stå med et par helt nye, røvdyre sko og samtidig være ude af stand til at betale sin husleje. Altså, jeg håber ikke, jeg ender med at blive så fattig, men tænk nu hvis. Så jeg turde simpelthen ikke. Ansvars-Miriam – som ellers ikke viser sit ansigt ofte – tog over og sagde, at jeg måtte gemme den oplevelse til en dag, hvor jeg føler mig på lidt mere sikker finansiel grund.

Og det var lige der, miraklet skete. Skråt over for Christian Louboutin-butikken i Grønnegade ligger nemlig Gare du Robe – en butik, der sælger designersnask til noget mere tilforladelige priser. Deres sortiment består af omkring 80% tidligere kollektioner og 20% vintage. Og der var både Marc Jacobs, Stella McCartney og ja, Christian Louboutin. Jeg prøvede et par sarte slingbacks med absurd høj hæl, men blev enig med mig selv om, at jeg allerede har ét par håbløst upraktiske Loubutins, og det måske var en idé at gå efter noget, man rent faktisk kan bevæge sig i. Og der var det, at den virkelig søde dame bag disken fiskede ovenstående skønheder ned fra en hylde. De var kommet ind som fejlkøb og havde derfor aldrig været brugt. Hælen er nærmest helt fornuftig (efter Miriam-standarder, forstås), den mandelformede snude afholder ens tæer fra at blive alt for mast, og de krydsende stropper gør, at foden sidder som støbt i skoen. Jeg var solgt.

Og sådan gik det til, at jeg i stedet for at få et par spritnye Louboutins til 4800 kroner fik mig et par spritnye Louboutins til 1700 kroner. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort for at få så mange point på karma-kontoen, men jeg lover at gøre mit bedste for ikke at fucke det op!

Kommentarer (22)

 • Hold nu KÆFT hvor er de flotte! Det var da et scoop – tænker at jeg må den vej en dag, hvor jeg har lidt i overskud (hvornår det så end bliver !) :-). Tillykke med købet og karmaen.

 • Har ikke rigtig den berømte kvindelige sko-fetisch, men det der er fanme nogle pæne sko! Som ser næsten helt behagelige ud. Tillykke med dem!

 • Hvor er de flotte Miriam!!
  Jeg er helt misundelig (både over skoene og at du snart er helt færdig). Jeg venter også på den dag hvor jeg bliver færdiguddannet og kan købe et par dyre lækre sko 🙂

 • Tillykke med specialet og dit nye vidunderkøb 😀 Hvor er de fine! Jeg elsker stiletter, men har aldrig kastet så mange penge efter dem. Jeg er lidt nervøs for, om de “kan holde til at blive brugt”. Jeg har erfaring med, at mine nok mere standardprissatte af slagsen får ridser, bliver grimme på hælen og den slags. Gør dine Louboutin’er også det, eller er de mere hårdføre?

  • Nej, de får tæsk som alle andre sko, men jeg er meget påpasselig med, hvornår jeg har dem på. De er no-go, hvis jeg fx ved, jeg skal gå på brosten!

 • Muligvis et dumt spørgsmål, men hvornår bruger du alle de tårnhøje sko? Har du dem på i vaskekælderen? I Aldi? I skole? ~I sengen~ :-D?

  • Haha, altså, jeg kan sagtens finde på at have høje hæle på i hverdagen, men de dyre sko er som regel reserveret til special occasions… 😉

 • Wauw! Jeg er ikke engang sko-fetischist, men nø-højjj, hvor er de lækre! 😀

  Og stort tillykke med, at du er nået ud på den anden side af specialeboblen! 🙂

 • Guuuud, de er altså vildt pæne! <3 Velfortjente – og billige ovenikøbet! What's not to like?!?!?

 • Jeg er vild med det her indlæg af flere forskellige årsager 😀 For det første er det jo som flere har nævnt et par fantastisk smukke stilletter…Og så til den pris! For det andet får det mine nyindkøbte Clarks til at fremstå både vældigt billige og vældigt praktiske 😀

 • Tillykke Miriam er glad på dine vegne! Du er så sej at du har afleveret speciale og du fortjener bestemt de sko! Fedt at du er så fornuftig, vildt at du fik sparet så meget

 • Haha! Godt indlæg! Da jeg afleverede speciale i december ville jeg også give mig selv et treat. Så jeg stod inde i en vældig fancy butik med den flotteste Stine Goya kjole på. Men pludselig ramlede Ansvars-Alexandra ind i mit hoved! At jeg med udsigt til dagpenge ikke kunne købe en kjole til 2000 Så jeg lod den hænge. I januar mødte jeg det samme kjole til 50 % off. Karma isn’t always a bitch! <3
  Anyways, det var den historie fra de varme lande.
  Kæmpe tillykke med de fine fine sko! De er velfortjent! 🙂
  KH

 • Det er dig mere end vel undt! Tillykke med specialeaflevering, og tak for den sejeste blog.

 • Nøjes de er flotte!! Havde de mange Louboutins i den butik og i forskellige størrelser? Kunne godt overveje en tur her fra Sønderjylland til KBH bare for at komme derind at kigge…

  • Nej, udvalget var desværre ikke så stort lige med Louboutins – jeg var bare heldig, at der var kommet en dame ind med samme størrelse fødder som mig og havde afsat nogle par. Det er sådan en butik, hvor udvalget varierer meget, tror jeg. Men SÅ lækker!

 • Hurra for vintage, second hand og genbrug! Og hold nu fast, hvor er det nogle labre og elegante (og en masse flere pæne adjektiver) stiletter. 🙂

 • Tak for alle de fine ord om mine fine sko! Jeg er også meget glad for dem (og deres pris)! 😀

Der er lukket for kommentarer.