Når man har en uge til at blive tynd…

collagenkl

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg er blevet tyk i løbet af den sidste måned. Okay, det er nok kommet snigende lidt længere tid, men det var der, jeg sådan rigtig begyndte at kunne se det. Specialeslutspurt betyder nemlig ikke kun, at man konstant trøstespiser for at holde gejsten oppe, det betyder også, at man ikke får dyrket motion og dermed ikke får forbrændt bare en brøkdel af sit daglige kalorieindtag. Og altså, jeg mener ikke bare, at man negligerer sine ture i Fitness World, jeg mener, at man heller ikke får cyklet ud på uni eller på cafébesøg eller ind til byen, hvor man går rundt og shopper hele dagen. Man bevæger sig faktisk nok max fra computeren til køleskabet og tilbage igen. Og så bliver man nemt tyk.

Nu er det bare sådan, at jeg skal til Berlin om under en uge. Jeg skal kun være af sted i halvandet døgn, fordi jeg alligevel kun er der for at shoppe og spise carbonara på Rossa. Det er bare lidt, som om shoppeglæden dør en smule, hvis alt det tøj, man prøver, gør ubarmhjertigt opmærksom på alle ens nye deller. Især i de der prøverum, hvor man kan se sig selv fra alle vinkler. “HA! Du vidste nok slet ikke, man kunne få deller i nakken, hva’?!” Pissestrengt.

Så jeg er gået all in med træning, indtil jeg skal af sted, i håbet om, at jeg måske kan nå at skrælle lidt af topmaven. Men ak! Specialeslutspurten ikke bare har gjort mig tyk – den har også gjort mig i horribelt dårlig form! Jeg lagde i går ud med samme træningsprogram, jeg kørte, inden min, okay, ret lange pause, og jeg var ved at lægge mig til at dø halvvejs igennem. I dag gik det lidt bedre, men jeg ligner stadig en halvrådden tomat i hovedet (bemærk kontrasten til min overkrop!), mens alle de andre piger på en eller anden måde formår at være sådan skødesløst lækre og totalt svedfri med tilfædigt rodede knolde og farverige sneakers.

Det er, indrømmet, en lidt sucky kontrast, når man nu er blevet vant til en diæt bestående af kridhvide kulhydrater og all-you-can-eat Marabou, men med mindre jeg vil tilbage til at være helt amerikanertyk igen, så er det nok også på tide at gøre en aktiv indsats. Kryds lige fingre for, at man totalt godt kan nå at smide 10 kg på en uge… 😉

Kommentarer (27)

 • Du kunne også slikke på noget legetøj i en vuggestue eller spise noget for gammel sushi, det er en kur der vil noget! Min personlige robella rekord er 8 kg på 6 dage 😉

 • Sådan ser jeg også ud hver gang. Og sveden drypper. Men det er da det fede! Jeg stemmer for, at det er, fordi de andre ikke giver den nok gas, at de kan se så smækre ud imens de træner!

 • Så er vi to til at se supercharmerende ud, med knaldrødt ansigt og sved i spandevis! Jeg er også en af dem, der skal gå op af trappen til FW, og så drypper det fra min pande.
  Men så ligner det da, at vi har lavet noget?? 😎

 • Jeg er faktisk i ret god form. Alligevel ser jeg altid sådan der ud og er endnu ikke lykkes med faktisk at have sådan en “skødesløs lækker knold, der holder til det hele”-frisure. Jeg har bare givet op og satser på at min indsats gør at jeg i andre sammenhænge fremstår flot i stedet!

 • På en god dag tror jeg lige jeg kunne snige skridttælleren på min telefon op på de 500 skridt under de sidste dage af min BA-skrivning. Det er brutalt, så lad man pludselig kan blive…

  You can do it, Miriam! Hepper fra sidelinjen 😉
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Kære Miriam. Jeg er simpelthen nødt til at kommentere den her post – jeg kommenterer ellers aldrig på blogs, men du skal vide at jeg er helt tosset med din skrivestil og dine hverdagsbetragtninger! Du får mig til at grine og er på kort tid blevet en af mine ynglingsbloggere – tak for dig! 🙂

  • Åh, det er jeg vel nok glad for at høre, Mette! Det er jo ikke altid, man kan finde på noget stort og vigtigt at skrive om, så det er dejligt, at hverdagsindlæggene også kan vække lykke! 🙂

 • Når du nu alligevel er i Tyskland og måske ikke har tabt 10kg inden, skulle du tage at smutte ind hvis du kommer fordi en asiatisk købmand, efter en te som hedder ‘Slinmy’. jeg købte den i en asiatisk butik sidst jeg var dernede og den virkede faktisk vildt godt som vægttabs-booster (3kg på en uge). Den findes ikke i Danmark, og den smager heller ikke fantastisk godt, men med en skive citron går det fint ;o)

 • Åh hvor jeg kender det! For mit vedkommende drejer det sig om én sølle opgaveuge (men hvilken uge… didaktik og pædagogik er en rædsel for en naturvidenskabelig!), og derfor er det så meget desto mere chokerende hvor hurtigt man kan ændre sin kost fra nogenlunde fornuftigt til morgenmadschokolade, frysepizza-frokost og nachos med 2 poser ost (!!) ud på eftermiddagen. Det er knap så chokerende, at det selvfølgelig ses meget tydeligt på taljemålet. Suk 😉 Der skal ske noget seriøst nu!

  • Jamen, når man er psykisk presset, så ryger viljestyrken bare som det første! 😀

 • Jeg synes det er dejligt, at se at jeg ikke er den eneste :P. Er selv på vej ned i fitnesscentret lige nu (meget modvilligt, vil også hellere have Marabou ad libitum!). Jeg har ikke vasket hår i to dage, og gider da ikke gøre det nu, når jeg alligevel skal i bad bagefter :D.

 • Jeg kan roligt trøste dig med, at du bestemt ikke er den eneste, der bliver knald rød i bægeret hver gang at pulsen kommer op. Du ligner faktisk et meget godt eksempel på, hvordan jeg ser ud efter en løbetur 😉
  Knolde holder ikke når man træner, hestehalen er den eneste der dur for mig.

  • Knold er faktisk det eneste, der dur for mig. Jeg bliver drønirriteret på den svingende hestehale! 😀

  • Uh, det lyder som noget, jeg må se nærmere på. Tak for tip (og komplimenter)! 😀

Der er lukket for kommentarer.