Egon har en plan. Det er mig. Jeg er Egon.

Annonce for Pricerunner

Jeg er okay meget fan af Black Friday. Det siger måske sig selv, når man kender bare lidt til mig og min glæde ved at spare penge. Jeg ser ikke Black Friday som en mulighed for at gå amok og købe en masse ting, jeg egentlig ikke har brug for og aldrig havde skænket en tanke, før de pludselig stod foran mig med 50% rabat og tiggede om at blive købt. Næh, jeg går strategisk til værks. Hvert år. Sådan på “Egon har en plan”-måden. Bare en lidt mindre kompliceret plan sådan overordnet, hvilket man kan argumentere for ville have været gavnligt for Egon at have forsøgt sig med. Men det var måske for meget forlangt af en mand, som altid gik rundt med en cigar-stump i munden, der sjældent var nogen form for ild i. Selvom hans helbred nok satte pris på den del. But I digress.

Min plan. Generelt laver jeg en liste over ting, jeg mangler eller ønsker mig. Ideelt set begge dele. Tidligere år har listen fx inkluderet henholdsvis en ny telefon og et nyt kamera. Store køb, hvilket også betød, at jeg i kroner og ører endte med ret store besparelser. Store, meget velkomne besparelser! Men jeg har også typisk lidt mindre ting på. Fx en kjole, jeg virkelig ønsker mig, men som har et lidt hidsigt nok prisskilt. Eller en ny plaid til sofaen. (Den nuværende er teknisk set stadig funktionsdygtig, den er bare meget lidt køn efterhånden, fordi katteklør). Når listen så er færdig, svinger jeg forbi Pricerunner for at opsnuse de bedste rabatter.

Første del af planen er rent ego. Men det synes jeg heller ikke, man sådan skal kimse ad. Der er vel en grund til, at de der sikkerhedsdemonstrationer i fly altid understreger tydeligt, at man skal tage sin egen iltmaske på først. Føler godt lidt, det kan overføres til Black Friday. Ikke? Nej? Lidt for søgt? Nå, men jeg tænker selvfølgelig også på andre. Fx gør jeg mit bedste for at få ønskesedler i hus i nogenlunde god tid. Det være sig altså, før vi nærmer os Black Friday. Især børnenes. For jeg elsker at give gaver. Det er en af mine yndlingsting i hele verden. “Moster giver altid de bedste gaver!” sagde min ældste nevø sidste år, og det er et udsagn, jeg har tænkt mig at kæmpe for at gøre sandt i år også. Men. Der er nødt til at være en form for grænse. Jeg vil også gerne have penge til at betale min husleje de følgende måneder, you feel? Jeg tror, min krop er nået til et punkt, hvor den ville protestere voldsomt, hvis vi igen skulle til at leve af SU-klassikere som havregrød og pasta med ketchup. 😅

Enter Pricerunner. Igen. Min yngste nevø har fx ønsket sig Harry Potter-Lego hvert eneste år, så længe jeg kan huske. Han ønsker sig mere eller mindre alt det, han ikke har i forvejen. Og hvert år laver Lego nye sæt, så listen bliver aldrig kortere. Men prisen på Lego kan variere helt vanvittigt. Så hvert år tjekker jeg alle ønske-sættene på Pricerunner og finder det sæt, der er den bedste deal. Og der har været rigtig, rigtig mange penge at spare. For der er mange shops, der sælger Lego, og der er mange shops, der kører Black Friday-deals. Der var et år, hvor jeg først kom i gang med Lego-shoppingen efter Black Friday, og det føltes meget som at betale en form for indbygget dummebøde, da jeg begyndte at kigge på priser. 😆

I øvrigt venligt tip om, at man kan gøre det hele (endnu) nemmere for sig selv inde på Pricerunner på to måder:

 1. Opret en liste med de ting, du har i kikkerten. På den måde har du overblik over alle tingene, uden du skal søge på dem manuelt hver gang for at tjekke priser.
 2. Lav en prisovervågning. Hvis der er en specifik ting, du virkelig gerne vil have, men som er for dyr, kan Pricerunner holde øje med prisen for dig. Så kan du vælge fx at få besked, når prisen falder med x antal kroner, eller hvis du har en bestemt max-pris i tankerne, kan du bede om at få besked, når produktet rammer den pris. Det er drønsmart.

Pricerunner er generelt også ret god til lige at tage en i hånden og være guide igennem det kæmpe kaos, Black Friday (eller Black Week, som det vel efterhånden er det fleste steder) kan være. Fx med overblik over webshops/mærker/de bedste tilbud etc. (Tjek det ud her!) Det er altså lige en snert nemmere end selv at skulle klikke sig ind alle steder og sammenligne selv.

Af rendyrket nostalgiske årsager runder jeg indlægget her af med en collage. Åh, gamle bloghoveder, savner I også collager i jeres liv?? Der er aldrig collager på Instagram! 😭 Vi er nødt til at tage en klassiker i form af en gang julegaveønsker. Mine, forstås. Nu er vi jo ikke som sådan på gavefod, men hvis I også hvert år sidder med en halvslunken ønskeseddel, så er der måske et ønske eller to at stjæle fra min. Kunne dog godt selv bruge flere, hvis nogen af jer ligger inde med et forslag eller to?

Og ellers bare god fornøjelse, hvis I også har for vane at lægge snedige Black Friday-planer!

Bøfpresser fra Napoleon. Spiser ikke så tit store bøffer, men er glad for en kotelet engang imellem. Ville sætte pris på, at den kotelet blev stegt jævnt i stedet for at krølle op i siderne, når den bliver vendt. Og så har jeg i år fundet ud af, at det her er en ting. WIN!

Rodial Dragon’s Blood Sculpting Gel. Så, så, så god. Tilsvarende dyr. En af dem, der skal købes på tilbud. Og som jeg for evigt jager den bedste deal på.

L’Oreal Volume Million Lashes. Aner ikke, hvor mange år jeg har svoret til den her. Det er ikke en dyr mascara, men procentmæssigt er der over 100% priforskel fra den billigste til den dyreste, når man tjekker Pricerunner. Det er altså lidt vildt.

Edgar Allan Poe: Complete Tales and Poems. Spottede den her på Poe-museet i Richmond. Jeg købte den ikke, fordi den var lidt stor og lidt tung, og jeg synes principielt, det er fjollet at købe bøger i udlandet, som er ret nemme at få herhjemme. Men jeg vil stadig gerne have den!

Klassiske hvide sneakers fra Reebok. Har næsten altid en eller anden variation af dem her. Små-dyre uden rabatter, men er til gengæld en de der ting, der godt kan få en klækkelig rabat med på vejen, når man fanger dem på tilbud!

Jamie Oliver stegepande. Fordi teflon ikke varer evigt. Og fordi jeg af et godt hjerte hader selv at skulle bruge penge på praktiske ting.

Lancome Bocage deodorant. Igen et produkt, jeg har svoret til i årevis, og hvor man virkelig skal være obs, for det kan svinge helt sindssygt i pris. Pt ligger den fx fra 110 kroner til 263 kroner!

Ravensburger “Cats in Space”-puslespil. Jeg tror, det er dumt svært. Se lige, hvor meget af det der bare er galakse? Jeg ved, jeg bliver vanvittig, når jeg skal lægge det og når dertil i processen. Kommer til at hade mig selv inderligt i min frustration. Men jeg må eje det. Sjældent har et motiv råbt mit navn så højt, jo!

Kommentarer (12)

 • Jeg har lige opdaget minalima (de er også på insta). De laver den ultimative udgave af Harry Potter-bøgerne. Nr 3 er lige blevet udgivet. Jeg ønsker mig dem alle -og da de bliver udgivet løbende, er det et ønske der dur i nogle år frem 🤩

 • Er det ikke snart på tide med et indlæg med aaaall of the julegaveønsker i hudplejekategorien hvis du nu ikke satte en stopper for hvor meget du ville have på en ønskeliste? Jeg mangler inspiration og ber pænt om hjælp fra kyndig type.. 😅

  • Okay, på den ene side ville det være en virkelig, virkelig lang liste! På den anden side har jeg købt så meget i USA, at jeg faktisk er dækket ret godt ind i et solidt stykke tid! 😂😂

 • Jeg har helt oprigtigt savnet en god kollage!! 🤩
  Og jeg skal snart have ny computer og har alt for mange nevøer, der ønsker sig julegaver. Må straks i gang med pricerunner 😃

  • Det har jeg også!! Måske fordi de er så nostalgiske efterhånden! 😂 Og ja, computer er virkelig et af de områder, der er penge at spare, så der ville jeg klart holde øje nu her!

 • Savner virkelig dine collage. Særlig den med kjoler og sådanne ting. De blev jo lidt erstatte af try outs på IG. Så dem savner jeg også.
  Men altid en god reminder med Pricerunner.

  • Tryouts giver ofte et lidt bedre billede af tøjet på – til gengæld er der plads til meget mere inspiration i en collage! Det kan være, de skal genoplives! 😎

 • Stemmer også for flere collager! Du har tipset om mange gode sager gennem årene. Mascaraen er bla også min favorit.

Der er lukket for kommentarer.