Mange noter små…

collagehjkl

Jeg har ikke talt dem, mine noter, men jeg har færdiggjort mere end én blok. Og også mere end to. Jeg er så oldschool anlagt, at jeg insisterer på stadig at skrive alle mine noter i hånden. Så man kan lave pile og cirkler og kæmpe udråbstegn, som altid giver ret fint mening, mens man laver dem, men ofte ligner et virkelig sløjt forsøg på moderne kunst, når man kommer tilbage til det et par uger senere.

TAK for alle de gode forslag til, hvad jeg kunne gøre udover at ligge i kø for at få mit speciale printet og indbundet inden deadline. De fleste indebar dog, at jeg tirsdag morgen skulle ud og lægge en slagplan, og det var det, jeg rigtig gerne ville være fri for, så da Alexia gjorde mig opmærksom på, at en af Vester Kopis (HA! Kopi i ejefald bliver seriøst til ko-pis!) butikker holdt åbent fire timer i dag netop grundet den store efterspørgsel, hoppede jeg på. Det indebar lidt over to timers ventetid, før jeg kunne få printet og endnu en times ventetid for at få indbundet, men nu er skidtet færdigt, og jeg skal i morgen ikke bekymre mig om andet end at cykle en sidste, nostalgisk tur til KUA. (Og betale nogle heftige biblioteksbøder.)

Jeg er ikke ovenud begejstret for produktet. Dele af det er ok, dele er ligefrem glimrende, men jeg ville rigtig gerne have haft et par ekstra dage til at redigere især de første 10-15 skrevne sider, fordi det er dem, man bruger på at skrive sig varm, og de derfor ikke har helt samme standard som resten. Men altså. Færdigt er færdigt, og både min krop og sjæl ser enormt meget frem til at kunne trække vejret lidt igen.

Så i aften skal jeg være en vaskeægte Miriam-kliché og spise en bøtte Ben & Jerry’s i mit badekar, mens jeg nyder, at et halvt års sjovt, hårdt og fucking frustrerende arbejde endelig er forbi. Hurra!

Kommentarer (30)

 • Sådan, sgu!!
  Så gælder det bare om ikke at sove over sig i morgen? 😉
  Jeg har aldrig nogensinde prøvet ikke at sidde vågen hele natten op til sådan en afleveringsdato. Jeg synes, du allerede har ret godt styr på det der med at være voksen (for fanden, Jeg misunder det!)

  Godt gået!

 • Stort tillykke med det 🙂 Det lyder som en god fejring!

  Vi stod i samme kø i dag -shit det gik langsomt (synes jeg) -men SÅ skønt at nå det, inden lukketid! Jeg synes, at det var en anelse nervepirrende!

 • Tillykke med at du er færdig med dit speciale! Det må være noget af en lettelse 🙂
  Selv sidder jeg også er skrive på min bachelor, der skal afleveres om 2(!!) uger

 • Tillykke! Jeg kender dig ikke, men jeg er virkelig stolt.
  Og jeg sidder til en hel almindelig 6 ugers eksamen synes jeg har det hårdt. Frygter allerede om 3 år når det er min tur til specialet.

 • Jeg blev så glad da jeg så din snap med du var færdig. (Og senere dwn med køen).

  Mega Tillykke.

  Jeg var i så dårlig tid med mit at jeg printere det en time før afleveringsfrist og smed det if en plastmappe. Det vrimler min plan B da jeg ikke nåede min aftale i kopicenteret.

 • Stort tillykke med færdiggørelsen af specialet fra Aarhus, hvor er det bare sejt gået! Jeg skal selv igang med mit speciale til efteråret, og jeg delvis gruer og glæder mig til det.

 • Kæææææmpe tillykke! Du er sgu ret så sej, Miriam. Vildt klaret, og super velfortjent med B&J 😉

  Har selv afleveret BA-projekt i dag, og det er naturligvis peanuts i forhold til specialet, men jeg deler nu stadig lettelsens lykke med dif. Så må det sgu briste eller bære 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Tak for linklove! Vi har selv lige fået printet bryllupsinvitationer i Vester Kopi, så jeg så det ved et tilfælde – er mega glad for det kunne hjælpe. 🙂

  Håber du nyder isen, og badet og får nydt solen når den kommer igen.

 • Husk lige at være pissehamrende stolt af dig selv, Miriam. Du skrev selv engang, hvor lang en rejse det har været for dig at komme igennem studiet, med de udfordringer du havde – Du gjorde det! Fandme!

 • Tillykke med specialet og alt det der, men jeg vil virkelig gerne vide, hvilken B&J is du foretrækker. Måske har du skrevet det på et tidspunkt, men jeg er rimelig ny læser på din blog, og jeg har et stort behov for netop denne viden

  • Ååååh, den er svær. Faktisk afhænger det meget af humøret. Blandt favoritterne er Caramel Chew Chew og Strawberry Cheesecake, men den ultimative favorit lige i øjeblikket er Cinnamon Buns. Jeg ved godt, den deler vandene gevaldigt, men jeg er helt pjattet med den! 😀

 • KÆMPE FUCKING-STORT TILLYKKE…. Det er jo fantastisk og selvom jeg afleverede mit speciele i 2006 (og var gravid) husker jeg stadig den helt enorme lettelse det var. Jeg husker følelsen af, at gå på skyer et par dage – lidt ligesom de der 3 ugers fest efter studentereksamen – bare med mindre niveau af druk. Men følelsen helt kondenseret var den samme.

 • Stort tillykke! 😀 Jeg glæder mig meget til at se din fuldt fortjente fejring 😉

 • Kære Miriam
  Stort tillykke!!! Du har virkelig fortjent det:-)
  Elsker at læse din blog – som er min total yndlings;-)

 • TAK ALLESAMMEN! Fra bunden af mit hjerte. Det er stort og rørende, at I allesammen har heppet på mig og fejrer med mig. Jeg føler mig drønheldig!

Der er lukket for kommentarer.