Jeg er jo Bridget Jones #230

giphy

1. Jeg har spist så mange bolsjer den sidste uge i et forsøg på at fuske mig til noget hjerneenergi, at min gane nu er helt ru og øm. Ikke at det får mig til at stoppe.

2. Er nu nået til et punkt, hvor jeg er iskold over for alt andet i verden end at få færdiggjort det der speciale. Vil gerne sende en officiel undskyldning til håndværkerne på stilladset ude foran mit vindue, der har skulle se på mig få mindre sammenbrud flere gange om dagen, mens jeg sidder foran computeren i nattøj og kronisk morgenhår.

3. Seriøst, jeg er ret sikker på, at jeg har fået dreadlocks.

4. Da jeg var i Sephora i torsdags fandt jeg verdens pæneste læbestift i en rodekasse, men den havde ikke nogen æske, så jeg gik op til kassen med den for at få en pris. I stedet for at give mig den, konfiskerede hun læbestiften, fordi de ikke må sælge den uden æske. EJ!

5. Og nej, jeg skrev selvfølgelig ikke navnet ned…

6. Hvem vil være millionær? søger lige nu nye deltagere, blandt andet til et program med singler. Jeg fucking elsker det program, så jeg udfyldte begejstret den meget omfattende ansøgning, hvor jeg beskrev blandt andet min ideelle partner, mit konkurrencegen, og hvorfor jeg skulle vælges. Men da jeg trykkede på “indsend ansøgning” i formularen fik jeg at vide, at der var fejl i min internetforbindelse. FFS!

7. Jeg prøvede efterfølgende både på en anden browser og igen dagen efter, men efter utallige forsøg måtte jeg opgive. Skæbnen synes åbenbart ikke, jeg skal vinde en halv million og møde min drømmemand på landsdækkende tv. Lorteskæbne.

8. I modsætning til alle andre er jeg faktisk virkelig glad for, at det er blevet virkelig koldt igen. Så er det nemlig meget sjovere at gå i badekar!

9. For lige at vende tilbage til specialet (igen-igen-igen), så ringede jeg i torsdags til den tryk-biks, jeg havde planlagt skulle indbinde det færdige produkt tirsdag morgen. Jeg skriver jo på et ret skævt tidspunkt, så jeg havde egentlig fået fornemmelsen af, at jeg var den eneste på hele KU, der havde frist der. Men nej. Ifølge indbindingsmanden har de fået så mange henvendelser, at de umuligt kan nå alle. Såååååå, gæt hvem der for første gang i sit liv skal ligge i kø foran en butik? Og så er det ikke engang for noget fedt som fx Spice Girls billetter…

10. Til gengæld skal jeg efterfølgende direkte ud på KUA (altså, hvis jeg rent faktisk bliver blandt de heldige, der får indbundet deres speciale!) og derfra direkte ind til Louboutin-butikken i Grønnegade og forære mig selv en længe ventet kandidatbelønning. WUHU!

Kommentarer (35)

 • Mht nr. 9, kan jeg fortælle at stort set alle på CBS skal aflevere speciale d. 17/05, så det er dem du skal bebrejde 😉

 • Har du overvejet at bruge et andet trykkeri? Der ligger et på Østerbrogade, der hedder tryk21 (http://www.tryk2100.dk/). Er det ikke bedre end at ligge i kø?
  God sidste opgavetid! Der er ferie og sommer på vej 🙂

  Bedste hilsner
  Signe

  • Det er lige præcis dem, jeg snakkede med. 😉 Men det er jo heller ikke, fordi hele Københavns Universitet har besluttet sig for at bruge lige netop det trykkeri, det er det samme, uanset hvilken trykbutik man kontakter. Det er simpelthen, fordi alle universitetsinstanser kører med deadline den 17., så det bliver svært at finde et trykkeri, der ikke har kø langt ud på vejen den dag.

  • Aaha! Pis. Men tillykke med færdiggjort opgave!!! Du har al mulig ret til at fejre – i flere dage!

 • Jeg har lige fået speciale-tider for mit speciale næste år (hvor de lige har cuttet 2 måneder af. Intet problem, fremtidsreform!). Jeg synes du er den sejeste – men samtidig er jeg ved at tisse og værre i bukserne efter at ha’ læst din specialeproces.

  Hilsen hende, som er sindssygt misundelig over, at du afleverer lige om lidt. Seje dig!

  • Er totalt enig – jeg skal også aflevere speciale lige om lidt… Fremdriftsreformen gør intet godt for kvaliteten af ens projekt! Mega uretfærdigt andre tidligere har haft 6mdr. Man kan jo ikke nå noget!

  • Det er jo fuldstændig VANVITTIGT! Hvorfor så ikke bare tage konsekvensen, afskaffe specialet og slutte af med en almindelig opgave? 6 måneder er i forvejen virkelig kort tid – selv når man skriver om et emne, som man i forvejen har kendskab til…

 • Hvorfor har dit universitet ikke den service til rådighed for dig? Kender ingen, der faktisk betalte for at binde et speciale ind? Ej heller en PhD? Vi printede bare vores, det har ingen betydning for karakter, btw.

  • Det kan jeg ikke svare dig på, sådan er det bare på KUA. Vi er selv ansvarlige for at printe ud og få indbundet. (Og det er et krav, at man afleverer indbundet.) Man kan selvfølgelig printe på universitetet, men det koster penge, og indbinding er slet ikke en service de har. Det er nok forskelligt fra universitet til universitet, hvordan den slags fungerer. Jeg har fx aldrig hørt om nogen, der ikke selv skulle betale for det.

 • Søde Miriam,
  jeg er ret ny læser, men elsker allerede din blog!
  Især fordi jeg, ligesom dig, sidder med speciale til halsen, iført det samme tøj som igår, og i forgårs, og dagen før det… Æhem… Så ja, det er skønt at komme herind en gang imellem og altid have et smil på læben, når jeg går herfra igen!
  Så TAK og mega god vind med det sidste – jeg hepper på os 😉

  • Med to dages frist skulle jeg bare have sendt dem min opgave i torsdags, så det er lidt sent nu! 😀

  • Vesster kopi er vist den allermest populære butik af slagsen, men jeg anede ikke, en af deres butikker holdt åben i morgen. Det kunne være, det var det værd at smutte forbi der og se, om de havde tid. Tak for tippet!

 • Jeg printede mit på DTU med hjælp fra nogle venner. Jeg er officielt KU men vælger stadig at kalde det KVL. Og ellers har jeg brugt et i Virum som vist primært havde besøg af håndværkere (ingeniører måske) som skulle printe byggetegninger. Måske et forsøg værd med noget andet?
  //B

 • Hej Miriam

  Hvor mange sider cirka er specialet? Og hvordan skal det bindes ind (spiralryg, limryg eller..?

  Kan måske hjælpe med at få det fikset på kort tid tirsdag 🙂

  Kh Lotte

 • Hey Miriam! Kunne du måske tænke dig at lave en liste med gode råd til os, der snart skal i gang med en større opgave? Det være sig BA-projekt, speciale e.l.
  Du kan jo selv bestemme om den skal være humoristisk/sarkastisk eller dybt alvorlig

  • Tidsplaner og planlægning!! For Guds skyld, planlæg det ordentlig fra start af! Siger hende, der sidder og har all-nighter med ting, der skal være færdig til et projekt i morgen – mens bachelorprojektet ligger og banker på ved siden af, og begge projekter skal afleveres her den 26. maj.
   Af gode redskaber, kan jeg anbefalde Scrummin.com og Wunderlist.com – det skulle gøre det mere overskueligt og hjælpe med at planlægge (tips fra en af mine bachelor workshops) 🙂
   Og en kontrakt til hvad I forventer af hinanden, har jeg også fået anbefalet i sin tid 🙂

  • Det var en god idé! På listen med den. 🙂 Men ja, mit allerbedste råd er også en arbejdsplan. Og så skal den være med plads til fuck-ups, omskrivning og dage, hvor man ikke orker noget!

 • Shit, det er tæt på nu 😀 Hvor er du sej! Jeg krydser fingre for at du får den bundet ind i god tid, uden stress..
  På AAU skal man nu aflevere alle eksamensopgaver digitalt.. jeg håber fandme det også gælder vores speciale!

  • Det skal man desværre ikke kun, siger hende, der skal aflevere speciale om en uge på AAU og skal have printet sit også :S

 • YAY!!! Har lige set dit jeg-er-lige-blevet-færdig-med-mit-speciale-snap – HURRA og stort tillykke!!! Hvor er du sej!!! Og i god tid, hvis du spørger mig 😀 Stort tillykke og sov godt 🙂 – Og pøj-pøj med at komme først i køen hos indbindingsmanden på tirsdag!

 • Miriam, skriv til Idon Grafisk, min fars kopivirksomhed (http://idongrafisk.dk/). Det ligger godt nok i Holte, men prisen er billigere, og han bringer gerne ud til dig (stadigvæk til en billigere penge). Held og lykke og god slutspurt!

 • På Engerom bruger mange trykkeri-manden på Englandsvej 1. Det er både billigere og hurtigere!! 🙂 Brugte selv ham da jeg skulle aflevere speciale sidste sommer

 • Hej Mariam,

  Tak for en skøn blog. 🙂
  Jeg fik selv indbundet mit speciale hos PubliKom på KUA. Jeg sendte det kl. 5 om morgenen, og kunne hente det allerede kl. 10 om formiddagen – indbundet i fire eksemplarer. De har også en grafiker, som tjekker opsætningen og diverse.
  Og det er billigt! Mener, at jeg gav 400,- .
  Jeg tror godt de kan kompensere for reglen om, hvornår specialet skal være indsendt. Det var i hvert fald intet problem i mit tilfælde – jeg havde dog snakket med dem nogen dage i forvejen.

  I hvert fald held og lykke med det, og tillykke på forhånd! Det er så fedt, når det er afleveret 🙂

 • Jg glæder mig til at se hvad du har købt ved Christian Louboutin!! Har seriøst drømt om et par i mange år!

 • […] for alle de gode forslag til, hvad jeg kunne gøre udover at ligge i kø for at få mit speciale printet og indbundet inden deadline. De fleste indebar dog, at jeg tirsdag morgen skulle ud og lægge en slagplan, og det var det, jeg […]

Der er lukket for kommentarer.