Fem års fødselsdag

12717594_10153277338011567_5217952398591308604_n

For to dage siden fyldte bloggen fem år. “Næh, hov”, tænker I, “det kan da overhovedet ikke passe, at bloggen har eksisteret så længe.” Men det har den. Der var bare ikke rigtigt nogen, der læste med de første par år, hvilket forklarer, hvorfor dens levetid synes kortere. Her er nogle tanker, jeg har gjort mig i anledningen af den store dag:

  • Det havde været bedre, hvis det havde været syv års fødselsdag, så jeg kunne bruge den efterhånden noget slidte, men stadig fabelagtige joke om “syv år, Niels.”
  • Jeg burde have taget et billede med mig og Frank og et flag, men som Snapchat-folket (brugernavn: miriam.poulsen) ved, så har jeg i dag gang i et stort loppemarkedprojekt og ligner derfor lort. Så jeg har altså bare genbrugt et fra Frankens sidste fødselsdag. Han er alligevel også pænere end mig.
  • Er blogs berettiget til fødselsdagsgaver, og er det i så fald mig, der står for en ønskeseddel som mødre fx gør det, når deres børn er helt små?
  • Det havde været eddersejt, hvis jeg nu fx havde udvalgt et bestemt indlæg fra hvert år for ligesom at vise, hvor meget bloggen har ændret sig. Men så var det, WordPress fortalte mig, at jeg i alt har skrevet 2458 indlæg, og fuck mig, om jeg gider skulle igennem alle dem!
  • Det er på mange måder meget passende, at jeg rent faktisk først opdagede mit fine jubilæum dagen efter, det havde fundet sted. Styr på tingene og så’n, det er ikke så meget mig.

Tillykke til bloggen og tak fordi I læser med – det havde været meget mindre sjovt uden jer! Skal vi ikke lige tage fem mere?

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.