Kommentarer (19)

 • Jeg vil egentlig bare gerne vide hvor og hvordan man sælger nøgenbilleder til liderlige mænd? Verdens lettest tjente penge

  • Jeg afslører ikke hvilken side jeg bruger, da jeg selvfølgelig ønsker at holde konkurrencen på et minimum så min “indtægt” kan forblive forholdsvis høj. Men jeg synes Miriams forslag er gode! Måske jeg skulle give dem et forsøg også 😉

   Og du har ret – det er meget nemt at tjene penge på den måde.

 • HaHa blev lige helt trist over hende med Royal Copenhagen, for troede hun var alkoholiker…. jeg har åbenbart helt klart mere forstand på øl end overdrevet dyre tallerkener 🙂

  • Jeg gør det delvist også fordi, jeg ved det er de første de spørger om, og jeg skal først flytte mit bord hen til mit køleskab så jeg kan klatre op på det og tjekke, genstarte routeren osv. Så slipper jeg for at lyde møg forpustet, når jeg ringer ind 😀

 • Jeg vil hellere sætte mig på en anden plads end den på min billet og modtage en skideballe af konduktøren end bede én om at rejse mig. Jeg har kun gjort det engang med bævende stemme og rystende knæ og jeg hadede hvert sekund af det, fordi jeg følte mig så strid over for den søde gamle dame der sad der 😀

 • HAHAHAHAHAHAHAHA jeg er FLAD af grin over den med routeren. Det er intet mindre end genialt. “Arbejder på sagen…” Hahaha

 • […] Miriam Laver noget der hedder SHH hvor folk anonymt kan sende hemmeligheder ind, de fleste er top sjove, andre tænker man lige what? Mens nogen af dem er ret langt ude – inklusiv den hemmelighed jeg sendte ind. Lige da jeg trykkede send, gik det op for mig at de skrevne ord var virkelige. Egentlig var det mere skrevet med et smil på læben, men efter jeg gav 4000 for The Kop der vidste jeg godt hvad klokken var slået, min samlermani er gået direkte over i sygelig afhængighed.  Burde gå i terapi, har desværre bare ikke råd, har lige købt alle de nye sort mega nyheder, undercover som gave fra Hr. Mand – vil sgu også have en mand der kommer hjem med gaver, ligesom crazy Royal Copenhagen befolkning.  […]

 • Til dig med en forelsket svoger: Ærgerligt situation du er sat i. På den ene side, kan du bede ham om at fortælle det til sin kæreste “eller slå op” ellers fortæller du det til din søster. Men uanset hvad, vil hun blive såret og så er det nemt at gøre dig til syndebuk.
  På den anden side, kan man også lade hende leve i lykkelig uvished, hvis du ikke er interesseret i ham alligevel og bare vil lade som ingenting.

  Det er lidt lige som med utroskab, vil man leve, glad, i uvished, eller ved man vide sandheden?

Der er lukket for kommentarer.