Undskyld mor!

IMG_9493

Egentlig er jeg lidt inde i en af mine sundhedsfaser. (Altså, alt med måde, bevares, det kan ikke kræves af nogen at modstå Milky Way Crispy Rolls.) Sagen er nemlig den, at jeg engang i næste måned skal fotograferes til en artikel i Woman, og det ville være godt for min selvtillid lige at smide et par kilo inden da. Det går okay med at komme til træning – jeg har stadig et fitnesscrush at stalke – og forleden cyklede jeg rent faktisk et maraton. Det er selvfølgelig slet ikke i nærheden af at være samme liga som at løbe et maraton, men jeg var alligevel tilpas tilfreds, at jeg ville tillade mig selv en bøtte Ben & Jerry’s. Hvis man partout skal skære ned på sukkeret, så kan man lige så godt gå all out med den mængde, man så indtager, ikke?

Men i Meny havde de ikke Cinnamon Buns, som er gået hen og blevet min ultimative favorit. Og det havde de heller ikke i Føtex. Eller i de næste tre 7-Eleven, jeg desperat besøgte i jagt på mit flødefix. Og pludselig begyndte jeg at få grimme flashbacks til dengang, Häagen-Dazs fra den ene dag til den anden holdt op med at sælge deres Dulce de Leche-variant, som jeg ellers svor til. Fordi, let’s face it, selv efter Ben & Jerry’s standarder er Cinnamon Buns en virkelig sær smag. Hvad nu, hvis Danmark bare ikke var klar til kanel-is?

Og derfor kan I nok forstå mit behov for at hamstre en smule, da jeg i dag i 7-Eleven nummer fire endelig opstøvede mannaen fra himlen. Så jeg købte tre. Hvilket, okay, ikke er unormalt, men jeg købte dem til fuld pris. Og det er altså her, min mor ville korse sig noget så voldsomt, hvis det vel at mærke stadig var noget, man gjorde. Der er en reel risiko for, at hun slår hånden af mig for at have brugt 180 kroner på halvanden liter is. Vi er jyder. Sådan noget gør man ikke.

Så med fare for at få en røvfuld, når jeg ser hende på søndag: Undskyld, men overhovedet ikke undskyld. De er hver en krone værd, og jeg er nu nærmest lidt lykkelig. Fuck yeah, Cinnamon Buns!

PS: Er der nogen, der har styr på, hvor mange indlæg jeg reelt har skrevet om Ben & Jerry’s? For selv jeg synes efterhånden, det er ved at være lidt åndssvagt…

Kommentarer (53)

Der er lukket for kommentarer.