WTF: Forbandede svigerforældre #2

pattern

Alright, vi tager en uge mere med de vidunderlige svigerforældre! 😀 Der bliver muligvis en tredje omgang, så indsend meget gerne jeres svigerrelaterede oplevelser her. Første indlæg med dette tema kan findes her. En af nedenstående er i øvrigt min…

 • Min svigermor sagde, at jeg nok skulle være tilfreds med at blive rengøringsdame… Jeg er uddannet ingeniør!
 • Svigermor: “Ja, hvis I skal giftes på Fyn, så kommer jeg ikke!” Hun boede altså bare i Midtjylland, så det var ikke sådan, at det var en dagsrejse…
 • Da jeg fortalte svigerforældrene, at et familiemedlem havde fået en blodprop, og jeg var trist, kvitterede svigerfar med et “Blodprop, trafikprop, det betyder da ikke noget.”
 • Vi var til bryllup, der skulle tages parbilleder, og svigermor insisterede på at være med på det af min kæreste og mig.
 • “Skal du så ikke have dig et sygeplejerske kostume?” spurgte svigerfar, da kæresten var blevet opereret…
 • Den første gang jeg mødte min svigerfar sagde han jeg lignende en stripper. Selvsamme aften skulle jeg mikse drinks og finder coke i mikseren… “Bare ikke sig noget til konen!” Akavet.
 • Min svigermor havde fejlkøbt en kjole, som hun overrakte mig med ordene: “Enten kan du sælge den – eller også kan du give den til en af dine tynde veninder”.
 • Min svigermor sagde til mig, at når jeg nu ikke var kristen som hende, så var hun bange for at jeg ville gå ud og slå nogen ihjel, for så vidste jeg ikke hvad der var rigtig og forkert!
 • Første gang jeg besøgte min svigerfar, var huset stadig fyldt med bryllupsbilleder af min kæreste og hans ekskone. Velkommen i familien!
 • Min svigermor inviterede et af sine familiemedlemmer fra udlandet til at komme på besøg! Hos mig! I flere dage! Uden at spørge mig!
 • Svigerfar: “Har du fået nye støvler? Sådan nogle luder-støvler? Du ligner godt nok en luder!”
 • Svigermor om vores nyfødte søns navn: “Det skal man lige vænne sig til.”
 • Min svigermor klappede min topmave, blinkede til mig og hviskede “ih vi glæder os”. Jeg havde altså bare spist for meget kage.
 • Svigermor smed mig ud kl. 23 om aftenen, fordi min “aura” var for negativ. Det viste sig senere, at hun var forelsket i min kæreste – hendes stedsøn.

Kommentarer (19)

 • Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvad er der blevet af almindelig anstændighed?
  PS. Miriam, satser stærkt på et opfølgende indlæg, hvor du uddyber din svigeroplevelse. Plz.

 • Jeg tror virkelig du er den blogger der er bedst til at involvere dine læsere. De fleste skriver bare et spørgsmål for enden af deres indlæg, hvilket er fint, men jeg synes det er fantastisk at her bliver man nærmest inviteret ind på bloggen. Og man bliver bekræftet i at vi alle bare er mennesker, der gør nogle fucked up ting, haha.

 • Til hende, der har skrevet det med ekskone-billeder… Get used to it. Min kæreste har også været gift før, og første gang jeg var der (og indtil for nylig) hang der billeder af ekskonen, der ammede en af deres børn. Det er fjernet nu, men man kan ikke være bekendt at sige noget, for ingen fatter, at det bare ikke er særlig fedt at være hende den nye, mens der er billeder af fortiden over det hele.

  • Hos mine svigerforældre hang der billede med kæresten, hans eks og deres barn. Indtil vi havde været sammen i ca. to år. Det tror jeg desværre bare man må vænne sig til…

  • Jeg synes, det er noget andet, når der er børn i billedet, for så vil ekskæresten jo altid være involveret både med manden og forældrene. Men når der ikke er børn, så skal hun bare ud til højre.

 • Ang. den med bryllup på Fyn og svigermor bor i Midtjylland – vi bor under 40 minutters kørsel fra svigermor, men hun kommer helst ikke og besøger os, fordi vi ikke har bosat os i samme by som hende. Vi bor begge på Sjælland.

  Dét er som sådan også fint nok, hvis det ikke var fordi jeg skulle høre for det HVER gang vi ses (vi kører hjem til hende). Det var min kæreste, som ville bo hvor vi nu bor, men det er selvfølgelig min skyld. Og min skyld at vi ikke har fået børn endnu 🙂

 • Min eks-svigermor slog op med mig for min ekskæreste. Yes. Han kunne ikke finde ud af det, og så mente hun at hun nok skulle hjælpe. Det er seriøst det mærkeligste jeg nogensinde har oplevet. At blive droppet af svigermor.

 • Min svigermor til vores bryllup da vi havde været kærester i 6 år: ” Jahh… Nu må vi se hvor længe det holder…”. Det er 12 år siden. Hun har ikke set vores søn siden han blev døbt. Det er 7 år siden. Hun bor 35 km væk og ” det er altså for langt at køre”… Tak for den, svigermor. 18 år efter og jeg er stadig ikke inde i varmen…

Der er lukket for kommentarer.