Fem Netflix-film, du skal se…

AE_home

…Hvis du altså ikke allerede har gjort det.  😀

Source Code (2011). Jeg har vist anbefalet den her på bloggen før, men jeg synes virkelig, den er undervurderet. Genren er sci-fi (sådan noget med tidsmanipulation) med et touch af romantik og så Jake Gyllenhaal i hovedrollen. Se den, hvis du var vild med The Butterfly Effect, Minority Report, Edge of Tomorrow,

The Reader (2008). Jeg forstår ikke, at Kate Winslet ikke vandt en Oscar for den her (edit: det gjorde hun så også). Det er så barsk, men så fantastisk og er et sjældent indblik i retsforfølgelse af krigsforbrydere efter anden verdenskrig, som så er viklet ind i en kærlighedshistorie. Husk Kleenex! Se den, hvis du var vild med War Horse, Sophie’s Choice, Band of Brothers.

Remember Sunday (2013). Hvis du som jeg er en sucker for fine, romantiske film, har du måske allerede været forbi den her. Hvis ikke, burde du se at få det gjort. Ikke et cinematisk mesterværk, men perfekt tidsfordriv på en kedelig mandag aften. Mand med kortidshukommelsestab møder sød pige. Hvordan får man det til at fungere? Se den, hvis du var vild med 50 First Dates, Blind Dating, Love & Other Drugs.

An Education (2009). En ung pige forelsker sig i en noget ældre, men utroligt charmerende mand. Carey Mulligan når hun er allerbedst og et Lone Scherfig-mesterværk. Se den, hvis du var vild med Revolutionary Road, Never Let Me Go, Like Crazy.

Shooter (2009). En tidligere snigskytte beskyldes for mordforsøg på præsidenten og må løbe fra Gud og hver mand, mens han prøver at finde ud af, hvad fuck der foregår. Action, thriller og slet ikke noget nyt, men virkelig veludført og fabelagtig underholdning. Se den, hvis du var vild med Taken, The Recruit, John Wick.

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.