Hvad du ønsker, skal du få

collagejklæ

Jeg havde jo faktisk meget tydeligt givet udtryk for, at jeg ville ønske, jeg ikke skulle til Roskilde og vidne i retten i dag, så derfor var det i princippet gode nyheder, der tikkede ind på min telefon, som jeg forlod stationen. Jeg ville måske bare ønske, aflysningen var kommet en lille smule tidligere og ikke lige i sekundet, togdørene lukkede, og jeg derfor brugte 15 virkelig åndssvage kroner på at køre fra Nordhavn til Østerport og direkte tilbage igen. I så fald havde jeg måske også været fri for at anvende for en mindre formue MAC concealer i et forsøg på at mindske de meget imponerende render under mine øjne. Jeg er hverken god til eller vant til at stå tidligt op. Shoutout til jer, der gør den slags dagligt.

På den positive side har jeg nu fået en hel formiddag forærende, og det passer rigtig fint med det kilo vindruer (jeg fucking elsker, når det er Vittoria-sæson!), jeg har stående i køkkenet, og den bunke bøger, der står på mit spisebord. Vi snakkes senere!

Kommentarer (4)

 • Jeg er virkeligvirkelig også imponeret over, dem der kan stå tidligt op. Da jeg skulle i miniferie i Legoland for nylig, kom mine forældre kl. 8.30. Så jeg skulle op kl. 07.30 Det er ÅR siden, jeg var oppe ved den tid. Og så var jeg fuld.
  Puh. Godt man arbejder aftenvagt på deltid, fremfor at være en af de 37timers voksne.

  Og tillykke med sejren – så skal der spises (og drikkes?) druer til den store guldmedalje.

  – A

  • Shit mand. Nogle gange når mødre snakker om, hvornår deres børn står op, bliver jeg helt trist i sjælen.

 • Det er sjovt, for da jeg læste det, var jeg sikker på at det ville blive aflyst. Det bliver det altid, når det er bumser på anklagebænken. Hvorfor skulle de også dukke op? Det er jo omkostningsfrit for dem, modsat for jer stakkels vidner. I det mindste nåede du ikke hele vejen – min lillebror skulle vidne imod en mand, der havde røvet den Irma, han arbejder i. Han har taget turen fra København til Nykøbing Falster tre gange uden held!
  PS. De er flintrende ligeglade med hvordan folk ser ud i retten. Det er kun hvis det er en stor sag, og salen er fyldt med journalister, at man skal gå op i sit udseende 😉

  • Hold da kæft, mand. Men man kan selvfølgelig heller ikke forvente anstændighed af den type mennesker.

Der er lukket for kommentarer.