Jeg er jo Bridget Jones #242

IMG_9473

1. Netto har Milky Way Crispy Rolls til 20 kroner for en sekspak, og jeg skal nærmest fysisk holde mig selv tilbage for ikke at opkøbe hele deres lager.

2. Det er ikke, fordi det ikke var en god idé at planlægge et indlæg med chick lit-anbefalinger, det er mere, at jeg ikke lige havde overvejet, hvor lang tid det reelt tager at læse en 20-30 bøger. Jeg er i gang!

3. I morgen skal jeg i retten og vidne mod den gut, der snød mig for en iPhone sidste år, og jeg er seriøst mere gal på ham nu, end jeg var dengang. Jeg har lært at leve uden de penge, men jeg gider virkelig ikke tage hele vejen til Roskilde en mandag morgen for at glo på hans grimme ansigt.

4. I tirsdags blev jeg personligt fornærmet, da en af mine veninder fortalte, at hun ikke kunne lide sour cream & onion chips.

5. Den sidste uges tid er der dukket tre af mine eksdates op i Facebooks ‘people you might know’, og jeg har ingen anelse om, hvad fuck der foregår. Det er altså mænd, jeg kun har talt med via datingapps, og jeg ved godt, folk af og til dukker op i den funktion, hvis de stalker en, men det giver da ingen meningen at stalke nogen, man var på én date med for et år siden?!

6. Folk er vist generelt lidt mopsede over, at det allerede er strømpebuksevejr, men personligt er jeg ret glad for, at det ikke længere er nødvendigt at barbere ben regelmæssigt.

7. Jeg er mindre begejstret for at konkludere, at der er hul i alle mine strømpebukser. Alle. Hvordan?

8. SU-styrelsen har luret, at jeg faktisk ikke skulle have haft penge i juli, når nu jeg blev færdig i juni, og nu vil de gerne have deres penge tilbage. Det kan jeg sådan set godt forstå, men altså… Jeg har brugt dem, ikke?

9. I går læste jeg, at amerikanske teenagere, der starter high school i år, vil lære om 9/11 som en historisk begivenhed, fordi de ikke var født, da det skete, og jeg følte mig pludselig meget, meget gammel.

10. Jeg var på vej hjem med toget, da jeg fik øje på en mand, jeg kendte. Jeg kunne bare overhovedet ikke huske, hvor jeg kendte ham fra. Det irriterede mig grænseløst, så jeg stirrede på ham så længe, at han rent faktisk begyndte at bemærke, at jeg stirrede på ham. Og først der gik det op for mig, at jeg ikke kendte manden – jeg vidste bare, hvem han var. Det var forsangeren i Mew. Fuck.

Kommentarer (39)

 • Hahah, jeg kan nu godt finde på at stalke folk jeg har datet for lææænge siden. Men så er jeg også ved at være der, hvor der ikke er flere overspingshandlinger tilbage.

 • Altså hvis det er dating-apps du har brugt på din telefon, og du samtidig har facebook på tlf, så har facebook måske adgang til det? Det er skræmmende men sikkert sådan det foregår.
  Jeg har engang i en mail (via hotmail på computer) skrevet til et bestemt firma. Og pludselig dukkede der ualmindeligt mange reklamer op for det firma i min facebook-feed.

 • For nyligt er en fyr jeg havde et onenightstand med for fire år siden begyndt at dukke op i min people you might know – funktion. Vi udvekslede ikke numre og jeg har aldrig kunne stalke ham (hvilket jeg naturligvis gerne ville i sin tid), fordi jeg ikke kendte andet end hans pænt almindelige fornavn. Virkelig mærkeligt. Nogen der kan forklare??

 • Shit, jeg kender alt for godt det der med at stirre på folk som man “kender”, for så at indse, at de bare er kendte. Fuck. Bliver nødt til at lære at huske ansigt-/navnekombinationer! Men Jonas Bjerre er altså også en helt okay mand at stirre på. Kun han kan fyre en rockkoncert af midt om natten på Orange Scene iført cardigan. #kæmpemancrush

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Ejjjjjjjjjjjjj, hvor jeg synes det er snyd at du har set/mødt Jonas Bjerre! Jeg er kæmpefan af den mand og Mew i det hele taget, og vil så gerne møde ham! På den anden side vil jeg nok bare forvandle mig til en 13-årig fangirl version, hvor ikke et fornuftigt ord vil komme ud af min mund så ved ikke hvor godt det møde ville gå…
  Og hvad sker der for punkt 9? Dét er vildt.

 • Jeg gik trofast i Netto i fredags efter at have set din snap, men de havde ikke Milky Way Crispy Rolls :'( Til gengæld havde de en ny Kit Kat med cookie dough, som bestemt også var god!

 • Ikke fordi du ikke gerne må brokke dig for at brokke dig, men jeg mener man kan aftale at betale for meget udbetalt su tilbage sammen med sit SU lån 🙂 Alle ved, sour cream og onion er de bedste. En kammerat sagde en gang til mig, at jeg var vildt basic fordi de var noget af det mest basic, kedelige og forudsigelige man kunne spise – den tog jeg personligt!

 • JEG ELSKER CRISPY ROLLS. Spiste 4 I weekenden (Blev lidt nødt til at dele med min kæreste…. øv) Har lyst til at købe alle pakker. De er jo det bedste. Nogensinde. HVORFOR er de der ikke for evigt??? Kan man evt. få en Crispy Rolls træ??

 • Det er SÅ creepy det med tidligere dates under “folk du måske kender” på facebook. Jeg har også en, der hele tiden popper op, har aldrig søgt på ham på facebook eller haft kontakt med ham derinde, han har ikke kendt mit efternavn, så hvordan har han kunne søge på mig.. og det er hundrede år siden.. lad venligst vær med det facebook xD

  Nr. 8 – præcis samme her bare med boligsikring. Pis’ også.

 • De har ikke flere Milky i min lokale Netto. Jeg blev oprigtig ked af det, da ekspedienten fortalte mig de dårlige nyheder. Sådan ked af det på en måde, jeg slet ikke burde blive ked af chokolade på..

 • Jeg har præcis samme oplevelse med gamle tinderdates som dukker op i ét væk på min “foreslåede venner” på FB disse dage. Der er vel 3 af den slags ud af de første 5 lige for tiden.

 • Miriam, hjælp mig lige med at elske singlelivet igen! Skriv et eller andet (du må gerne lyve), men jeg bliver sygt depri af det her efterårsvejr og æde chokolade under min dyne en lørdag aften……

  • Åh, jamen altså, det er jo lidt svært, for det meste af det er en følelse… Men jeg ELSKER at være alene og ikke skulle bøvle med drama og andres skema og kærestetid. Det er så ego-lækkert! 😀

Der er lukket for kommentarer.