5 ting jeg elskede ved Zalando Trend Show (+ rabatkode!)

collagehjkl

Reklame (Der kommer noget affiliatehejs længere nede.)

1. Jeg var inviteret. (Jeg havde selvsagt været mindre begejstret, hvis jeg bare havde livestreamet det fra min computer i nattøj.) Nogen havde ikke bare vurderet, at jeg var vigtig nok til at få en invitation, men jeg sad fucking front row! Det er selvfølgelig mest jeres fortjeneste, fordi I rent faktisk køber shit på Zalando, når jeg linker dertil, så af hjertet tak for den oplevelse. Og ja, næste gang skal jeg nok stræbe efter at få et billede af mit navneskilt præ-numseaftryk. 😀

2. Tennis-effekten. Hele salen fulgte modellerne med øjnene, og når de nåede hen for enden af catwalken, og det var tid til, at en ny model kom ud, vendte man i perfekt synkronisering hovedet og betragtede den nye model, der begyndte sin gang i den anden ende. Jeg kom til at vende hovedet for tidligt på et tidspunkt og fik et beskidt blik af pigen ved siden af mig. Det var alle former for perfekt! 😀

3. Mandlige modeller. Jeg var faktisk først lidt mopset over, at der ville blive vist herretøj, for det går jeg ikke sådan super meget i, men da den første mandlige model dukkede op med markeret kæbeparti og perfekt, sløset man-bun, så blev det pludselig helt okay.

4. Den der ene kvindelige model, der ikke kunne holde op med at smile. Jeg ved ikke, om det måske var hendes første catwalk, eller om hun bare var i virkelig godt humør, men mens alle de andre modeller havde det der seriøse modello-look, så var der én pige, der ikke kunne lade være med at storsmile, uanset hvor meget hun prøvede. Jeg blev så glad af at se på hende!

5. Tøj man rent faktisk kan købe! Zalandos show var selvfølgelig ikke helt som de andre modeshows. Dels er de ikke selv kendt for at designe hovedparten af deres sortiment, og dels har de ikke behov for at vise deres tøj frem for indkøbere fra diverse butikker. Derfor havde man i stedet valgt at fremvise nogle af de kommende trends for efteråret, og så kunne man direkte bagefter gå over og købe det viste tøj, hvis det var det, man havde lyst til. Og altså, det er jo ikke, fordi jeg ikke forstår, hvorfor modeugerne viser tøj til sæsoner ude i fremtiden, men det er jo ikke fedt at forelske sig for hårdt i en kjole og så skulle vente en krig på at få fingrene i den!

Apropos Zalando, så vil jeg lige tilføje, at de i dag og i morgen har EKSTRA 20% OFF UDSALGET! Det ville faktisk næsten være dumt ikke at gøre brug af det. Især hvis man måske har luret lidt på noget, som var lidt pricy i det. Personligt har jeg fx et godt øje til en meget pæn Samsøe & Samsøe-kjole, et par solbriller fra Marc Jacobs og verdens måske allerfineste kappe fra Topshop, som ville være lige i øjet til efteråret. Brug koden WHSDKSS45, men vær obs på, at den først virker ved køb over 750 kr. og altså kun til og med i morgen.

Ovenstående links er alle affiliatelinks, hvilket betyder, at køber man noget via et af dem, får jeg en procentdel af salget i kommission. Vil man selv undersøge udvalgets glæder nærmere, kan man klikke sig ind her og shoppe amok selv – så bakker man stadig op om bloggen. Tusinde tak for hjælpen. 🙂

ghjklæ

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.