72 timer i punktform

collagebj

De sidste tre døgn har jeg kørt fødselsdag for fuld skrue, og hvis jeg skulle give en detaljeret beskrivelse af dagene, ville vi vist stadig sidde her i morgen, så derfor kommer der her nogle highlights.

 • Jeg har været fuld! Det startede med en flaske champagne og sluttede med søde, unge mænd, der mente, jeg skulle have fødselsdagsshots og i øvrigt fik hele baren til at synge fødselsdagssang for mig. Det var lige dele pinligt og fabelagtigt.
 • Så meget kage. Min mave ligner noget, der er i fjerde måned, men det er altså bare en madbaby.
 • Det er væltet ind med fødselsdagshilsner både her og der og alle vegne, og jeg har det lidt stramt med ikke at være i stand til at sende alle en personlig kysseemoji som tak. Jeg ville gøre det, hvis døgnet havde flere timer, og specialet havde flere skrevne sider.
 • Mit hjem er pt fuld er blomster og gavekort. Det kunne jeg godt vænne mig til.
 • Min lejlighed har aldrig været så ren, som den er nu. Jeg giver det en uge, før opvasken igen fylder det halve af køkkenbordet.
 • Jeg har fået tomatplanter og krydderurter og føler mig allerede totalt som Bonderøven.
 • En af mine allerbedste veninder tog i går turen fra Randers til Køge for at overraske mig til fejring. Det er det tætteste, jeg nogensinde er kommet på et surpriseparty, og det var det fedeste i verden.
 • Pufsukker er en gimmick, men det er en gimmick, der får en til at føle sig 12 år gammel igen. Poprocks ftw!
 • Min mormor har fået en smartphone og var suverænt den, der tilbragte mest tid med telefonen fremme. Og jeg agerede ellers snacpchat queen!
 • Jeg har konstateret, at jeg ville være helt okay med, at der var nogen, der lavede mad til mig på daglig basis.
 • Der er atter kommet lys i min gang, og mit sofabord (som jeg fik i julegave) er blevet samlet. Hurra for far og hans værktøjskasse!
 • Jeg har både fået sang og tale og slideshow med billeder fra mit liv. Shit, hvor var jeg sød, da jeg var tre. Shit, hvor var jeg grim, da jeg var ni. Shit, hvor havde jeg tynde øjenbryn, da jeg var 14.

Fødselsdag er okay, faktisk. Selv når man bliver 30.

FullSizeRender (1)

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.